25 / 04 / 2024

Asgari ücrete yeni zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘müjde’ gibi açıklama! 

Asgari ücrete yeni zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘müjde’ gibi açıklama! 

‘’Asgari ücrete yeni zam gelecek mi?’’ tartışmaları, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın yaptığı açıklamaların ardından alevlenmişti. Sonrasında ise Bakan Bilgin, bu konuya noktayı koymuştu. Ancak Erdoğan’dan ‘müjde’ nitelinde bir asgari ücret açıklaması geldi.



Yılın henüz üçüncü ayında olduğumuza işaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise
yıl ortasına gelindiğinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in mevcut durumu kendisine ileteceğini söyledi. Bakan Bilgin’in sendikalarla samimi bir görüş alışverişinde bulunduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılacak görüşmelerin ardından yıl ortasında böyle bir değerlendirmeye ihtiyaç duyulması hâlinde vatandaştan ve işçiden böyle bir şeyin esirgenmeyeceğini ifade ederek, ‘’Veren el alan elden hayırlıdır.’’ dedi ve asgari ücrete yıl ortasında yeni bir zam yapılabileceği sinyallerini verdi. 

Asgari ücrete yeni zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘müjde’ gibi açıklama! 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön