28 / 03 / 2024

Asgari ücrette zam erken geldi! Bakan Bilgin o tarihi açıkladı !

Asgari ücrette zam erken geldi! Bakan Bilgin o tarihi açıkladı !

Bakan Bilgin: “(Asgari ücret hakkında) Geçtiğimiz dönem asgari ücrete tarihin en yüksek oranın zam yaptık. Temmuzda da bir tane daha yaptık. Aralık geliyor, aralıkta da zam yapacağız. Biz, çalışanlarımızı, emekçilerimizi enflasyonun tahribatından kurtaracağız. İnsanlarımızı rahatlatmamız lazım” dedi



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonların merakla beklediği asgari ücretle ilgili çok önemli bir açıklama yaptı.

Bilgin, "Geçtiğimiz dönem asgari ücrette tarihin en yüksek oranında zam yaptık.2022 Temmuzunda da yaptık. Aralık ayı geliyor, aralıkta da yapacağız. Biz, çalışanlarımızı, emekçilerimizi enflasyonun tahribatından kurtaracağız. İnsanlarımızı rahatlatmamız lazım" diyerek asgari ücrette zam bekleyenleri sevindirdi.

Geçtiğimiz senelerde asgari ücrete senede bir kez zam uygulanmaktaydı. Fakat artan enflasyon oranları ile birlikte bu yıl asgari ücrete temmuz ayında ikinci bir zam gerçekleşti.

 Asgari ücrette zam erken geldi! Bakan Bilgin o tarihi açıkladı !


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön