23 / 04 / 2024

Asgari ücretten sonra bir dev zam daha! Ödemeyen yandı, kafasını taşlara vuracak

Asgari ücretten sonra bir dev zam daha! Ödemeyen yandı, kafasını taşlara vuracak

Asgari ücretin zamlanmasının ardından bir hizmete daha zam geldi. Bu hizmeti daha önce almayan vatandaşlar ise şimdi çok büyük bir pişmanlık yaşıyor.



TEMMUZ AYINDA FİYATI ARTTI 

Ülkemizde milyonlarca yetişkin erkek zorunlu askerlik görevini tamamlamak için başvuruda bulunuyor. Maddi gücü yeterli olan vatandaşlar ise 2018 yılında yeniden yürürlüğe konulan bedelli askerlik için başvuruyor. Peki bedelli askerlik ücreti bu yılın Temmuz ayında kaç liraya yükseldi?

6 aylık dönemlerde tekrar belirlenen bedelli askerlik ücreti, 2022 Temmuz ayında zamlanarak güncellendi. Enflasyon ve memur maaş katsayısına göre yapılan zamla ücret büyük oranda arttı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön