25 / 04 / 2024

Asgari ücretten sonra bir dev zam daha! Ödemeyen yandı, kafasını taşlara vuracak

Asgari ücretten sonra bir dev zam daha! Ödemeyen yandı, kafasını taşlara vuracak

Asgari ücretin zamlanmasının ardından bir hizmete daha zam geldi. Bu hizmeti daha önce almayan vatandaşlar ise şimdi çok büyük bir pişmanlık yaşıyor.



2022 yılında bedelli askerlik süresi 1 ay olarak belirlendi. İçinde bulunulan ay, yol ve sevk durumuna göre bu süre daha da az olabiliyor. Örneğin, 4 gün yol izni bulunan kişi için bu süre 26 gün oluyor.

Bedelli askerlik için herhangi bir yaş sınırı da bulunmuyor. Bu da şu anlama geliyor: Bedelli askerlik uygulamasından askerlik yaşı gelmiş olan ve askerlik yapmasına herhangi bir engel bulunmayan tüm askerlik yükümlüsü olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları yararlanabiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön