19 / 04 / 2024

Asgari ücretten sonra bir ilimizde daha işçilere dev zam! Maaşlara yüzde 50 zam geldi

Asgari ücretten sonra bir ilimizde daha işçilere dev zam! Maaşlara yüzde 50 zam geldi

Türkiye genelinde asgari ücretin yükselmesinin ardından belediyeler de işçilerine zam yapmaya devam ediyor. Son olarak bir ilimizde daha belediye işçilerine yönelik yüzde 50 zam yapıldı.



Türkiye'de asgari ücret artık ortalama ücret haline geldi. Ancak bazı belediyeler inisiyatif kullanarak işçilerinin maaşlarında ciddi artışlara gidiyor. İşte bu belediyelere son olarak Eskişehir Büyükşehir Belediyesi de eklendi. Başkan Yılmaz Büyükerşen, işçilerin maaşlarına yüzde 50 oranında zam yaptıklarını açıkladı.  

Başkan Büyükerşen yaptığı sosyal medya paylaşımında zam müjdesini şöyle açıkladı:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön