19 / 04 / 2024

Asil Park ne zaman teslim? 219 bin liradan başlıyor!

Asil Park ne zaman teslim? 219 bin liradan başlıyor!

Firma: Asil İnşaat

Proje: Asil Park

Asil Park ne zaman teslim? sorusuna Ocak 2014 cevabı veriliyor. Ümraniye'de yükselen Asil Park Evleri projesinde konutların fiyatları 219 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...




Asil Park Evleri projesi  Asil İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.  Asil Park  Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye bölgesinde yükseliyor. Asil Park ne zaman teslim sorusundan önce projeden bahsedelim.


Ümraniye Asil Park Evleri projesi 89 adet konuttan meydana geliyor. Asil Park Evleri Ümraniye projesinde dairelerin tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. 2 blok olarak yükselen Asil Park'ta bloklar 9 - 16 katlı olarak inşa ediliyor.


Ümraniye Asil Park Evleri projesinde dairelerin alanları 85 metrekare ile 92 metrekare arasında değişiyor. Ümraniye Asil Park Evleri projesinde konutların fiyatları 219 bin liradan başlayarak yükseliyor.



Asil Park ne zaman teslim?


Asil Park ne zaman teslim sorusuna Ocak 2014 yılı olarak yanıt veriliyor. Ümraniye Asil Park Evleri projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Asil Park Evleri satış ofisi ile 0507 430 21 38 numaralı telefondan görüşebilirsiniz.


Ümraniye Asil Park Evleri'nde ödemeler banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor. Asil Park Evleri projesinde peyzaj alanları, sauna, fitness merkezi, açık spor alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları yer alıyor.



Telefon: 0507 430 21 38

Web Adresi: www.datayatirim.com


projeye sor



Geri Dön