26 / 04 / 2024

Asil Park'ta yaşam başlıyor! Yüzde 25 peşinatla!

Asil Park'ta yaşam başlıyor! Yüzde 25 peşinatla!

Firma: Asil İnşaat

Proje: Asil Park

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye Armağanevler’ de Ocak ayı içinde yaşamın başlayacağı Asil Park projesine son dairelerin satışı öncesinde örnek daire eşyalı biçimde teşhir edilmeye başlandı...



Data Yatırım ve Gayrimenkul’ün satışını üslendiği proje iki blokta toplam 89 daireden oluşuyor.  Asil Park  projesinde konut sahibi olmak isteyenlere %25 peşinatlı, bütçeye uygun farklı kişisel ödeme planları doğrultusunda oluşturulan aylık taksit imkanı sunuluyor. 


 Asil İnşaat’ın Ümraniye’de hayata geçirdiği Asil Park projesinin satışları geçtiğimiz ay başlamıştı. Bölgesinde site özellikleri, yaşam alanları ve sosyal olanaklarıyla öne çıkan Asil Park projesinde inşaat çalışmaları son aşamaya gelmiş durumda. Örnek dairenin de hazırlandığı proje lokasyonu itibariyle bölgesinde bir çekim alanı oluşturuyor.

 

Projede kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness salonu, gezinti bahçeleri, açık spor alanı, dört kademeli peyzaj bahçeleri, güvenlik, çift asansör ve yangın merpeni gibi yaşam güvenliğinin ön planlanda tutulduğu, hayatı kolaylaştıran ve renk katan pek çok imkan bulunmakta. Ulaşım kolaylığı ile dikkat çeken proje metroya 500 metre, her iki köprü bağlantısına 800 metre, toplu taşıma duraklarına 100 metre, Meydan AVM, Buyaka AVM, İkea gibi sosyal merkezlere ise 5 dakika mesafede bulunuyor.

 

Telefon : 0216 412 7 412


projeye sor



Geri Dön