26 / 04 / 2024

Asma Bahçeler'in temiz havası tescillendi!

Asma Bahçeler'in temiz havası tescillendi!

Tanyer Inşaat'ın Narlıdere'de hayat geçirdiği Asma Bahçeler projesi, kent içinde doğası ve temiz havasıyla farklı bir yaşam sunuyor. Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Asma Bahçeler'de yaşamın başladığını söyledi.



Kentsel yoğunluğun ve trafiğin artmasıyla İzmir'deki hava kalitesinin de azaldığını ifade eden Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, doğası ve temiz havasıyla fark oluşturan Asma Bahçeler'de yaşamın başladığını söyledi. 


Şehir merkezinde, gürültü ve hava kirliliği nedeniyle yaşamın giderek zorlaştığını kaydeden Tanyer, Asma Bahçeler'in temiz havasının 9 Eylül Üniversitesi tarafından analiz edilerek tescillendiğini vurguladı. 


SAĞLIĞIMIZ ÖNEMLİ 

Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, "Asma Bahçeler'de hava kalitesinin ölçümlenmesi için 30 gün boyunca dört farklı noktadan kükürtdioksit ve azotdioksit verileri alındı ve şehir merkezindeki verilerle karşılaştırıldı. Hava Kalitesi Değerlendirme ve Yönetimi Yönetmeliği ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı genelgesiyle yenilenen sınır değerlerinin çok altında olduğu belirlendi. Sağlığımız her şeyden önemli ve en temel hakkımız. 22 yıldır inşaat yaptığımız bu bölgede konutlarımızın havası ve doğayla beraber sakin ortamı, mimari konseptimizle bir bütün olarak çok iddialıyız" diye konuştu. Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, doğa içinde bir yaşam kurduklarını söyledi.


Habertürk Egeli


www.asmabahceler.com


Geri Dön