20 / 04 / 2024

Aspen'in güneşi geçiren duvarları görücüye çıktı!

Aspen'in güneşi geçiren duvarları görücüye çıktı!

Yapı ve zemin sektörüne yön veren Aspen, ürettiği yeni asma tavanlarını, bölme duvarlarını ve kapı modellerini sergileyecek. Aspen, Alman Dorma, İtalyan Lualdi ve Rema modellerini de görücüye çıkarıyor....



Alışılagelmiş duvar kavramını yeni nesil bölme duvarlarıyla yıkan, kasvetli, hantal duvarları tarihe gömerek ufkumuzu genişleten Aspen, eşsiz bölme duvar serisine iki yeni model daha ekledi, Vetrona ve Diversa. Yeni nesil bölme duvarlar görsel güzelliği kullanım kolaylığı eşliğinde mekanlara taşırken, gün ışığının mekan içerisinde özgürce gezinmesine olanak tanıyan saydam yapısıyla da enerji tasarrufu sağlıyor.

Modern ofislerin vazgeçilmez unsuru olan kapı modellerine de yenilerini ekleyen Aspen, Alman Dorma, İtalyan Lualdi ve Rema modellerini de görücüye çıkarıyor.

Görsel ve işlevsel bütünlüğün tamamlayıcısı olan asma tavan sistemleri için de yeni çözüm önerileri getiren Aspen, Integra Expanded ve Integra özel çözüm asma tavan sistemlerini kullanıcının beğenisine sunuyor. Coca Cola, Novartis, Gama Holding vb onlarca dünya devi markanın genel müdürlük binalarını şekillendiren Aspen, 2011 Yapı Fuarında tüm ilgiyi 7. Salona toplayacak. Fuar bugün akşama kadar Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezi'nde gezilebilecek.

Yenişafak

 


Geri Dön