18 / 04 / 2024

Astera Park ödeme planı!

Astera Park ödeme planı!

Firma: Genel Gayrimenkul

Proje: Astera Park

Astera Park ödeme planı 'na göre daire için ödenen 4'te 1 oranındaki peşinat sonrası kalan miktar banka kredisi ile vadelendiriliyor. Astera Park projesinin daire fiyatları 260 bin TL'den başlayarak değişiyor...




 

Atatürk Havalimanı'na 10 dakika uzaklıkta yükselen  Astera Park  projesi İstanbul 'un Halkalı bölgesinde yer alıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde konut tiplerinin bulunduğu  Astera Park ödeme planı 'na haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 


Astera Park ödeme planı!


8 bin 447 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Astera Park projesi  Genel Gayrimenkul  çalışması ile inşa edildi. Astera Park ödeme planı 'na göre projenin daire fiyatı 260 bin TL'den başlıyor. Astera Park ödeme planı şöyle açıklanıyor: 


Astera Park ödeme planı: 

Astera Park ödeme planı 'na göre dairelerin yüzde 25'lik bölümü peşin veriliyor ve kalan miktar için banka kredisi kapsamında vade yapılıyor. 


Astera Park ödeme planı!



Astera Park daire fiyatları 90 metrekarelik 1 oda 1 salon dairelerde 260 bin TL'den, 115 metrekarelik 3 oda 1 salon dairelerde 395 bin TL ile 430 bin TL aralığında değişiyor. 


Astera Park ödeme planı!


Daire teslimatları hemen yapılan Astera Park projesi yürüyüş alanı, koşu parkuru,çocuk oyun alanları, açık - kapalı yüzme havuzu gibi olanaklara sahip. Astera Park projesi  Marmaray  İstasyonu'na 10 dakika, E-5'e 5 kilometre ve Atatürk Havalimanı'na 10 dakikalık uzaklıkta yükseliyor. 


Telefon: 0 212 696 48 10 

Web Adresi: www.asterapark.net

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön