26 / 04 / 2024

ASTİM Köprülü Kavşağı tamamlanamadı!

ASTİM Köprülü Kavşağı tamamlanamadı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ASTİM Köprülü Kavşağı'nın zamanında tamamlanmaması vatandaşları mağdur etti. Vatandaşlar, sorunun çözümü için yetkilileri göreve çağırdı




Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ASTİM Köprülü Kavşağı'nın zamanında tamamlanmaması vatandaşları mağdur etti. Vatandaşlar, sorunun çözümü için yetkilileri göreve çağırdı. Kavşak çalışmaları nedeniyle bozuk ve bakımsız alternatif yolları kullanmak zorunda bırakılan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'ne isyan etti. Kullanmak zorunda kaldıkları bozuk ve bakımsız yollar nedeniyle araçlarında hasar oluştuğunu kaydeden şoförler, ekonomik zarara uğradıklarını kaydetti.


Hizmette sınıfta kaldı


Çalışmaların 10 aydır tamamlanamaması nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını kaydeden şoförler, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmette sınıfta kaldığını söyledi. ASTİM Köprülü Kavşağı'nın bir an önce bitirilmesini temenni eden şoförler, "ASTİM Köprülü Kavşağı'nın yapımı nedeniyle 10 aydır bakımsız ve bozuk yolları kullanmak zorunda bırakıldık. Köstebek yuvasına dönmüş yollar, araçlarımıza büyük zarar veriyor. Bu zararlardan dolayı ekonomik olarak kayıp yaşıyoruz. Kavşak yapım çalışmaları öncesi önlemlerin alınması gerekirdi" dedi. Kavşak çalışması nedeniyle bölgede trafik yoğunluğunun had safhada olduğunu kaydeden şoförler, yaşanan trafik sorununun çözümü için de Büyükşehir Belediyesi'ni göreve davet etti.



Yeni Asır


Geri Dön