25 / 04 / 2024

Aston Avcılar Projesi için düğmeye basıldı!

Aston Avcılar Projesi için düğmeye basıldı!

Firma: Batı Yapı A.Ş

Proje: Aston Firuzköy

İstanbul Avcılar İlçesi'ne bağlı Firüzköy Mahallesi'nde yükselecek Aston Avcılar Rezidans ve Ticaret Merkezi Projesi için çalışmalar başladı. Projenin 2020 yılı Aralık ayı gibi tamamlanması planlanıyor..



Batı Eğitim İnşaat ve Turizm Hizmetleri A.Ş.'nin İstanbul Avcılar İlçesi'ne bağlı Firüzköy Mahallesi'nde hayata geçirmeyi planladığı Aston Avcılar Rezidans ve Ticaret Merkezi Projesi için düğmeye basıldı.

Proje dosyasında revizelerin yapıldığı Aston Avcılar Rezidans ve Ticaret Merkezi Projesi'nde toplam 269 Rezidans, 50 Ofis ve 77 Ticari Üniteye yer verilecek.

Proje sahasında yapılan tevhit ve ifraz işlemleri akabinde Aston Avcılar Rezidans ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yapılacağı alan mevcut durumda tapuda 5 Pafta 6350 Parsel üzerinde yükselecek. Proje 9 bin 583,08 metrekarelik alana sahip olacak. 

Projeye konu olan yapı; İstanbul’un gelişen ilçelerinden Avcılar’ da; ticaret ve hizmet merkezlerinin yoğun olarak bulunduğu Firüzköy Bulvarı üzerinde yer alacak.

Proje alanın, İstanbul merkezine olan uzaklığı yaklaşık 30 kilometre olup, ilçe merkezi yaklaşık 4 kilometre güneydoğusunda bulununuyor. 

Ayrıca Esenyurt ilçe merkezi 3 kilometre kuzeyinde, Küçükçekmece ilçe merkezi 6 kilometre doğusunda, Beylikdüzü ilçe merkezi 4 kilometre batısında kalıyor.

Ayrıca proje alanının 1,5 kilometre doğusunda Küçükçekmece Gölü, 4,5 kilometre güneyinde Marmara denizi bulunuyor.

Projenin inşaat çalışmaların 2020 yılı Aralık ayı gibi tamamlanması planlanıyor.

 

Aston Avcılar Projesi için düğmeye basıldı!

 

Tel: 444 49 33

Web: http://www.batiyapi.com.tr/
 

Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön