26 / 04 / 2024

Astoria AVM’nin ofis katları Şubat’ta açılıyor!

Astoria AVM’nin ofis katları Şubat’ta açılıyor!

Esentepe’de 27 katlı ikiz kulelerden oluşan Astoria AVM’nin bir kısmı ofise dönüşüyor. +1 ve +2’de yer alacak 8 bin metrekare ofis katının Şubat ayının sonlarına doğru hizmete açılması planlanıyor…



Astoria AVM’nin ofis katları Şubat’ta açılıyor!

İstanbul Esentepe’de 2008 yılında açılan 27 katlı ikiz kulelerden oluşan Astoria AVM’nin ofis katlarının 2014 Şubat sonu gibi açılması planlanıyor. 


8 bin metrekare ofise ayrılacak

Yaklaşık 110 mağazaya ev sahipliği yapan Astoria AVM’nin 1 ve 2. katları ofise dönüşüyor. 8 bin metrekare alanın ofis birimlerine ayrılacağı AVM’de mağazalar da yer alacak.


Gayrimenkul projelerine showroom olacak

Astoria AVM’deki ofislerin gayrimenkul şirketlerinin projelerini tanıtmaya yönelik showroom olarak kullanılması planlanıyor. Yönetimden aldığımız bilgiye göre görüşmeler devam ediyor fakat resmileşen bir şey yok. 


TURYAP 125 bin dolar ödeyecek

Eğer anlaşma sağlanırsa TURYAP yaklaşık 100 inşaat şirketi ile AVM’de yerini alacak. Astoria’nın R’state Center’a dönüşmesi için Turyap ve ortakları birinci ve ikinci kat için 125 milyon dolar ödeyecek. Metrekare kira fiyatları ise 25 dolar olacak. 


AVM konsepti korunacak

AVM konseptinin devam edeceği Astoria AVM’de 0, -1, -2 ve -3’te mağaza ve restoranlar yer alacak. Ofis katları ise +1 ve +2.katlarda yer alacak. Şu anda yemek katı olarak kullanılacak olan -2 ve +1, +2’de tadilat işlemleri devam ediyor. Yemek ve ofis katlarının Şubat sonu gibi hizmete açılması planlanıyor. 



Geri Dön