19 / 04 / 2024

Astoria talihlisinin 125 TL'ye uçağı oldu

Astoria talihlisinin 125 TL'ye uçağı oldu

Astoria'nın uçak talihlisi İngilizce öğretmeni İnci Oğuz oldu.125 TL'lik alışveriş ile kuraya katılan Oğuz, 'Çok ekonomik. Depo 150 dolara doluyor. Bodrum'a gider-geliriz' diyor





Astoria Alışveriş Merkezi'nin 'Özel Uçak Kampanyası'nın talihlisi Ahi Evran Anadolu Ticaret Meslek Lisesi İngilizce öğretmeni İnci Oğuz (28) oldu. Esentepe Astoria'dan, 125 TL'lik alışveriş ile çekilişe katılan Oğuz, artık bir Cirrus SR20 tipi uçağın sahibi. Çekiliş için 12 kupon yatıran Oğuz 34 bin kişiyi geride bıraktı. Genç öğretmen duygularını      şöyle aktardı :" Kazanacağımı hayal bile edemiyordum. Ama eşim çok inanmıştı. Söylediği de gerçekleşti."

MAKET SANDIK GERÇEKMİŞ
Alışveriş merkezinden gelen telefonla uçak kazandıklarını öğrenen Oğuz çifti önce uçağı maket sanmış. İnci Oğuz, 'Şaka yapıyorlar diye teyit ettik. Uçak çok ekonomik. 150 TL'ye depo doluyor ve Bodrum'a gidip gelebiliyorsunuz. Eşim ders almayı da düşünüyor. Masrafları için birikimlerimiz var. Geçtiğimiz hafta deneme uçuşu yapıldı. Çok heyecanlandık' dedi. Astoria'ya ÖTV ve KDV'si dahil 450 bin dolara mal olan uçağın veraset intikal vergisi ise 58 bin TL.



Akşam


Geri Dön