25 / 04 / 2024

Asude Konakları'nda 119 bin TL'ye!

Asude Konakları'nda 119 bin TL'ye!

Berk Yapı ve Fara Yapı ortak girişimiyle Güneşli'de yapımına başlanan Asude Konakları projesinin 1. etap daireleri yoğun ilgiyle çok kısa sürede satıldı.



Krize meydan okuyan konaklarda sıra ikinci etaba geldi. Konaklarla sadece görüntüyü öne çıkaran ve hayatı çekici görüntünün içine zorla yerleştirmeye çalışan bir mimariden ziyade yaşanabilir ve konforlu mekanlar oluşturuldu. Yeni deprem yönetmeliğine göre çözülmüş projesi, 5 katlı yatay mimarisi, gaz ve duman dedektörü, yangın alarm ve hidroforu, kesintiler için rezerv su depoları, kapalı garaj, 24 saat güvenlik ve danışma birimi ile güven içerisinde bir yaşam teminat altına alınıyor.

80 DAİREDEN OLUŞUYOR
Güneşli Asude Konakları toplam 4 blok ve 80 daireden oluşuyor. Büyüklüğü 76 metrekareden 120 metrekareye kadar değişen 2+1 ve 3+1 daireler 119.000 TL'den başlayan fiyatlar sahiplerini bekliyor. TEM ve E-5 bağlantı yolları arasında, Atatürk Havaalanına 5 dakika mesafede bulunan konakların çevresinde ünlü markaların fabrika satış mağazaları, basın merkezleri ve marketler yer alıyor.

Türkiye Gazetesi

Geri Dön