23 / 04 / 2024

Asya Katılım Bankası'nda satılık 566 gayrimenkul!

Asya Katılım Bankası'nda satılık 566 gayrimenkul!

Asya Katılım Bankası'nın ihtiyaç fazlası taşınmazları; Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat ve İhracat tarafından düzenlenecek toplantıda Açık Artırma yöntemiyle satışa sunuldu. Toplam 566 gayrimenkulün satılacağı açık arttırma 5 Temmuz günü yapılacak...



Asya Katılım Bankası A.Ş. (Bundan böyle Banka olarak adlandırılacaktır) nin ihtiyaç fazlası taşınmazları; Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat ve İhracat A.Ş. (Bundan böyle Eskidji olarak adlandırılacaktır.) tarafından düzenlenecek toplantıda Açık Artırma yöntemiyle satışa sunuldu.

Toplam 566 adet gayrimenkulün satışa sunulduğu ihale kapsamında yer alan gayrimenkuller 45 ilde yer alıyor. Bu iller arasında Adana, Afyon, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Uşak, Yalova, Yozgat ve Zonguldak yer alıyor.

Açık Artırma Toplantısına katılacak olan gerçek ve tüzel kişiler, Eskidji nin toplantı salonuna kuracağı stand aracılığıyla veya Bankanın İnternet şubeleri dışındaki şubeleri aracılığı ile Asya Katılım Bankası A.Ş. nezdindeki Merkez Şube 150000-704 hesap numaralı, TR**********************04 IBAN numaralı TL hesaba katılım teminatı olarak; muhammen bedeli 500.000.-TL ye kadar olan taşınmazlar için  5.000.- TL  (Beşbin Türk Lirası), muhammen bedeli 1.000.000.-TLye kadar olan taşınmazlar için 10.000.-TL (OnbinTürkLirası), muhammen bedeli 1.000.001.-TLnin üzerindeki taşınmazlar için 50.000.-TL(EllibinTürkLirası) ödemek zorundadırlar. Katılım teminatını ödeyen ve teklif vermek için işbu şartnameyi imzalayan her bir gerçek veya tüzel kişiye bir bayrak numarası verilecektir. Yatırılmış bulunan katılım teminatlarının toplantı esnasında artırılması toplantı başkanı tarafından talep edilebilecektir. En yüksek teklifi vermiş olan katılımcının teklif vermeye devam edebilmesi için ilave katılım teminatı yatırılması istenecek.

Açık Artırma Toplantısı 05/07/2011 Salı günü Saat: 14:00 da ESKİDJİ Yenibosna / İstanbul Merkez olmak üzere canlı bağlantı Ankara: Eskidji  Ankara  Bölge Ortaklığı / Çankaya ve İzmir: Eskidji  İzmir  Bölge Ortaklığı / Alsancak adreslerinde ve www.eskidji.comdan internet bağlantıları ile yapılacak. Teklifler toplantı sırasında, Açık Artırma yöntemiyle alınacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön