25 / 04 / 2024

Ata Corner Lüleburgaz'daki 3 dükkan 30 yıllığına kiraya verildi!

Ata Corner Lüleburgaz'daki 3 dükkan 30 yıllığına kiraya verildi!

Ata GYO'nun Ata Corner Lüleburgaz projesindeki bazı gayrimenkuller, TAB Gıda San. ve Tic. A.Ş.'ne 30 yıllığına kiralandı. 



Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Lüleburgaz Ata Corner projesi kiraya verilmesi hakkında açıklama yaptı.

Ata GYO'nun portföyümüzde yer alan, Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Kocasinan Mahallesinde yer alan Ata Corner Lüleburgaz projesindeki; 6 numaralı bağımsız bölümün Popeyes olarak işletilmesi amacıyla, 7 numaralı bağımsız bölümün Usta Döner olarak işletilmesi amacıyla, 8 numaralı bağımsız bölümün Arby's olarak işletilmesi amacıyla, Emirhan Caddesi Ata Kule N109 Kat: 2-3-4 Dikilitaş-Beşiktaş İstanbul adresinde mukim TAB Gıda San. ve Tic. A.Ş.'ne kiralanmasına, aylık kira bedelinin, aylık işletme cirosu üzerinden hesaplanmasına, ve kira süresinin 30 (otuz) yıl olmasına karar verildi. 

Ata GYO'nun KAP açıklaması:
Portföyümüzde yer alan, Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Kocasinan Mahallesinde yer alan Ata Corner Lüleburgaz Projesindeki;

6 numaralı bağımsız bölümün Popeyes olarak işletilmesi amacıyla,
 
7 numaralı bağımsız bölümün Usta Döner olarak işletilmesi amacıyla
 
8 numaralı bağımsız bölümün Arby's olarak işletilmesi amacıyla 
 
Emirhan Caddesi Ata Kule N109 Kat: 2-3-4 Dikilitaş-Beşiktaş İstanbul adresinde mukim TAB Gıda San. ve Tic. A.Ş.'ne kiralanmasına, aylık kira bedelinin, aylık işletme cirosu üzerinden hesaplanmasına, ve kira süresinin 30 (otuz) yıl olmasına,

Karar verilmiştir.


Geri Dön