27 / 04 / 2024

Çerkezköy Türkiye Sanatkarlar Derneği'nin altındaki dükkan 5 yıllığına kiraya verilecek!

Çerkezköy Türkiye Sanatkarlar Derneği'nin altındaki dükkan 5 yıllığına kiraya verilecek!

Çerkezköy Türkiye Sanatkarlar Derneği'nin altındaki dükkan 5 yıllığına kiraya verilecek. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin altında bulunan dükkanın 5 yıllığına ihale ile kiraya verilmesi kararı oy birliği ile alındı.



Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Kasım ayı Meclis toplantıları önceki gün Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı'nda yapılan toplantı ile tamamlanırken, toplantıda Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin altında bulunan dükkanın 5 yıllığına ihale ile kiraya verilmesi kararı oy birliği ile alındı. Kasım ayı Meclis toplantısının son oturumu önceki gün Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığında yapılan toplantı ile tamamlanırken, Meclis toplantısına Ayfer Dönmez ve Ayhan Çitil katılmadılar. Açılış ve yoklamanın ardından bir önceki toplantıda İmar Komisyonu'na gönderilen muhtelif parsellerdeki 8 adet Belediye hissesinin satışı oy birliği ile kabul edildikten sonra gündemin son maddesinde yer alan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin altında bulunan dükkanın durumu görüşüldü. 


OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ


Bu konu ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu'nun aldığı tavsiye kararı okunduktan sonra söz konusu 35.24 metrekarelik dükkanın 2886 Sayılı İhale Kanunu kapsamında 5 yıllığına kiraya verilmesi ve oradan elde edilecek kira gelirinin Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ne ait bir hesapta toplanarak, Derneğin ihtiyaçları için kullanılması Meclis tarafından oy birliği ile kabul edildi. 

1 ARALIKTA TOPLANACAK 


Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Belediye Meclisi'nin Kasım ayı Meclis toplantıları tamamlanırken, Belediye Başkanı Akay, Aralık ayı Meclis toplantısının ilk oturumunun 1 Aralık Pazartesi günü yapılacağını ifade etti. 



Çerkezköy Gazetesi


Geri Dön