23 / 04 / 2024

Çerkezköy projeleri

Çerkezköy projeleri

Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada Fezipaşa Mahallesi’nde eğitim alanı olarak ayrılan arazinin, kamulaştırma sorunları yüzünden yatırım programına alınamadığı belirtildi.

Kadir Albayrak Çerkezköy projelerini inceledi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yağmur taşkın koruma projesindeki çalışmaları inceledi ve Teski Genel Müdürü Şafak Başa ile diğer yetkililerden bilgi aldı.

Çerkezköy Kent Park projesi bu yıl başlayacak!

Çerkezköy'de 2015 yılında yapılacak olan 41 proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, Kent Park Projesi’nden alt ve üst yapı yatırımlarına kadar önemli projelerini anlattı.

Çerkezköy'e sosyal hizmetler merkezi kurulacak!

2015 yılı bütçesinden Çerkezköy’e hak ettiği payın ayrılmadığına yönelik tepkilerin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak konuyla ilgili açıklama yaptı.

Çerkezköy'de Pazaryeri için toplantı yapıldı!

Toplantıda pazar esnaflanyla görüşülerek fikir alışverişinde bulunulurken, kapalı pazar yeri faaliyete geçene kadar kurulacak olan yeni pazar yerinin güzergâhı da oluşturuldu. Toplantıda pazar esnaflanyla görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Çerkezköy'de boş park alanları yeşilleniyor!

Çerkezköy'de boş park alanları yeşilleniyor. Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde imar planlarında ' Park Alanı ' olarak geçen boş araziler, yapılan çalışmalarla modern ve yeşil bir görünüme kavuşuyor.

Çerkezköy Türkiye Sanatkarlar Derneği'nin altındaki dükkan 5 yıllığına kiraya verilecek!

Çerkezköy Türkiye Sanatkarlar Derneği'nin altındaki dükkan 5 yıllığına kiraya verilecek. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin altında bulunan dükkanın 5 yıllığına ihale ile kiraya verilmesi kararı oy birliği ile alındı.

Çerkezköy'de imar planlamasında değişiklikler konferansı verildi!

Tekirdağ Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ' İmar Planlamasındaki Değişiklikler ' konulu konferans Salı günü saat 14:00'da ÇTSO Konferans Salonu' nda gerçekleşti.

Çerkezköy'de imar planları konuşuldu!

Çerkezköy'de imar planları konuşuldu. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nden gelen talep üzerine Bağlık Mahallesi'nde 359 ada 2 Nolu parsel içerisinde imar planı değişikliğinin yapılmasına ait müzekkeresini görüştü...

Çerkezköy'de 2 arsa satılıyor! 2 milyon 106 bin lira!

Tekirdağ Çerkezköy Kızılpınar'da yer alan 2 arsa Çerkezköy Malmüdürlüğü tarafından satışa çıkarıldı. Satışlarının 27 Kasım 2013 günü yapılacağı gayrimenkuller 2 milyon 106 bin lira deeğrinde...

Çerkezköy OSB'de baraj ve okul kurulacak!

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, istihdam ve eğitimde gelişme yaşatacak projeleri açıkladı. Çerkezköy OSB yönetimi, meslek lisesinden sonra bir de meslek yüksekokulu kurmaya hazırlanıyor.

Çerkezköy Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Nisan ayı Meclis toplantısının ilk oturumu bugün Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda gerçekleştirilirken, Çerkezköy Belediyesi’nin 2014 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Martı GYO Tekirdağ Çerkezköy'deki 325 ada ve 6 parselini sattı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ İli,Çerkezköy İlçesi GMKP Mah.325 Ada 6 Parselin Satışını yapılan görüşmeler sonucu gerçekleştirerek Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Martı GYO Çerkezköy'deki gayrimenkulünü 8 milyon TL'ye sattı!

Martı GYO Çerkezköy Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi 325 Ada, 4 no.lu Parseldeki 4.397 metrekare taşınmazı 4. milyon 56 bin TL bedel ile, 325 Ada, 5 no.lu Parseldeki 4.397 metrekare taşınmazı 4 milyon 56 bin TL bedel ile sattı.

Martı GYO Çerkezköy'deki gayrimenkullerini 4 milyon TL'ye sattı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde yer alan gayrimenkullerini 4 milyon 56 bin 250 TL bedelle sattı.

Çerkezköy Kızılpınar'a okul inşa edilecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ocak ayındaki ilçe programlarında mesaiye Çerkezköy ilçesinde başladı. Albayrak, Kızılpınar mahallesine yapacakları okulun temelinin 5 Şubat 2016 tarihinde atılacağını söyledi.

Çerkezköy Tepe Camii'nin çevre düzenleme çalışmaları tamam!

Çerkezköy Tepe Camii’nin çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarında sona yaklaşıldı. Caminin bahçesini kilit parke taşlarla kaplayan ekipler, yakın zamanda çalışmaların tamamlanacağını belirtti.

Çerkezköy'de 2015 yılında 469 yapı ruhsatı verildi!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde 2015 yılında toplam 697 bin 214,62 metrekare yeni yapı ve ilave kat ruhsatı düzenlendiğini belirten Çerkezköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü yetkilileri, 2015 yılında toplam 469 yeni yapı ve kat ilavesi düzenlendi.

Akiş GYO Çerkezköy Tesis'in değerlemesini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım OrtaklığıÇerkezköy Tesis'ine ilişkin 2015 sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Akiş GYO'nun yayınladığı değerleme raporu..

2015 yılında Çerkezköy'de ne kadar iskan verildi?

Çerkezköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri, 2015 yılının ilk 11 ayında aylık ortalama 54 bin 808 metrekare yeni yapı ve ilave kat ruhsatı ve toplam 366 yeni yapı ve kat ilavesi kat ruhsatı verildi.

Akiş GYO Çerkezköy'deki fabrikasını sattı!

Akiş GYO Tekirdağ ili, Çerkezköy İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde kain ve T.C. Çerkezköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Pafta No: 29K2D, Ada No: 956 ve Parsel No: 10'da kayıtlı fabrika ve müştemilatı sattı.

Çerkezköy Spor Kompleksi açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılan Belediye Spor Kompleksinin açılışına katıldı, Başkan Albayrak spor kompleksinin Çerkezköy gençleri için büyük bir fayda sağlayacağını belirtti

Çerkezköy'e kapalı düğün salonu yapılacak!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Vatan Caddesi üzerine kapalı düğün salonu yapılacağı duyuruldu. İşte kapalı düğün salonunun detayları...

Çerkezköy projeleri Haberi

Çerkezköy projeleri

Çerkezköy’de Fevzipaşa Mahallesi Memur Sokak’taki 629 ada, 2 numaralı parselde kayıtlı ''İlkokul ve Arsası'' nitelindeki taşınmazın mevcut İmar Planında ''Ortaöğretim Tesis Alanı'' olarak görüldüğünü belirten İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, “Fakat buradaki arazinin bin 30,46 metrekarelik kısmı şahıslara aittir. 2942 Sayılı Kamulaştırma Kanunu Hükümlerine göre burasıyla ilgili kamulaştırma çalışmaları devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

BURAYA OKUL YAPILACAK 

Bahse konu yerdeki 5 bin 274 metrekare yüzölçümündeki taşınmazın bin 30,46 metrekarelik kısmı ile ilgili kamulaştırma çalışmasının Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kamulaştırma Dairesi Başkanlığınca sürdürüldüğü belirtilen açıklamada, “Davası devam eden kamulaştırma çalışmalarının dava süreci tamamlandıktan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edilecek. Akabinde Milli Eğitim Bakanlığı Yatırım Programı çerçevesinde Eğitim alanı olarak yatırım programına alınacak ve buraya okul yapılacaktır” denildi.


Marmara...