24 / 04 / 2024

Ata GYO 2019 yılı bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Ata GYO 2019 yılı bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı bağımsız denetim şirketi olarak  DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi genel kurulun onayına sunacak...



Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2019 yılı bağımsız denetim şirketinin belirlenmesi hakkında açıklama yaptı.

Ata GYO, 2019 yılı içerisinde düzenlenecek finansal tabloların denetimi için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına, söz konusu kararın yapılacak olan 2018 yılı olağan genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmasına katılanların oybirliği ile karar verdi.

Ata GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulunun 08.04.2019 Tarihli Kararı ile;
Denetimden Sorumlu Komitenin önerisi doğrultusunda, şirketin 2019 yılı içerisinde düzenlenecek finansal tabloların denetimi için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.ile bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına, sözkonusu kararın yapılacak olan 2018 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında Genel Kurulun onayına sunulmasına katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.


Geri Dön