29 / 03 / 2024

Ataköy Towers'ın Kiralama ve Yönetimi FU AVM'den!

Ataköy Towers'ın Kiralama ve Yönetimi FU AVM'den!

FU AVM KİRALAMA VE YÖNETİM A.Ş. olarak, Türkiye’ nin birçok bölgesinde hayata geçirmiş olduğumuz AVM Planlama, AVM Geliştirme, AVM Kiralama ve AVM Yönetimi olarak birçok başarılı sonuç aldık ve de birçok başarılı projeye imza attık.



FU AVM KİRALAMA VE YÖNETİM A.Ş. olarak, başta İstanbul olmak üzere Türkiye’ nin birçok bölgesinde hayata geçirmiş olduğumuz AVM Planlama, AVM Geliştirme, AVM Kiralama ve AVM Yönetimi olarak birçok başarılı sonuç aldık ve de birçok başarılı projeye imza attık.



Alışveriş Merkezi Kiralama ve Yönetimi noktasında direkt ve in direkt olarak sağlamış olduğumuz çözüm ortaklıkları ile yatırımcı ve perakendeci memnuniyetini, inşaat sektöründeki sahip olduğumuz 14 yıllık akademik ve alaylı deneyimimize, yatırımcılarımıza, çalışanlarımıza ve çözüm ortaklığı yaptığımız kurumsal yapıya sahip olan mağazacılık zinciri, perakendelerimiz ile birlikte başardık.



FU AVM KİRALAMA VE YÖNETİM A.Ş. alt yapımızda Tekstil ve Cafe& Restaurant yatırımcılığı bulunduğundan işletmecilerimizin karşılaştığı ve de karşılaşabileceği teknik, işlevsellik, fiziki ve ticari durumlara hakim olmamız en önemlisi aynı dili konuşuyor olmamızın bizler ve yatırımcılarımız için büyük kolaylık sağladığını düşünüyoruz.Perakendecilik sektörünün bir kolu olan alışveriş merkezi kiralama olarak 2014 ‘ün son çeyrekten oldukça umutluyuz, 2015 yılı için perakendecilik sektörünün daha da gelişerek devam edeceğine eminiz, bu arada alışveriş merkezlerinin sayısında bir patlama olduğuna katılmıyorum, Bence terminolojide bir hata var gerçek alışveriş merkezi olamayacak yaklaşık 2000m2 lik bir binaya 10 dükkan yapıp üstüne avm yazdıkları için ve her köşe başında avm yazısı ile karşılaşıyoruz, algıda seçicilik çok önemli Türkiye’de alışveriş merkezi konusunda gayet başarılı projeler var, bunu çok iyi biliyorum. Alışveriş Merkezi yatırımcılarını ilk tavsiyemiz shopmix i dediğimiz mağazacılık karmasını doğru oluşturmak, gerekli mimari m2 hesapları ve teknik özelliklerin havalandırma, aydınlatma ve otopark alanları vb. optimizasyonların alışveriş merkezi planlama ve geliştirme aşamasında doğru yapılması projenin konumu ve üretici firma kadar önemlidir. 


Geri Dön