20 / 04 / 2024

Ataman Karina Pendik satışa çıktı! 75 bin TL'ye!

Ataman Karina Pendik satışa çıktı! 75 bin TL'ye!

Ataman İnşaat'ın ilk çok daireli konut projesi Ataman Karina Pendik, bugün satışa çıktı!



30 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ataman İnşaat, yenilikçi mimari anlayışıyla dikkat çeken projesi Ataman Karina Pendik'in yapımına başladı. Konutlar, 26 Mart 2010 itibarıyla satışa sunuldu. Ataman Karina Pendik, Anadolu Yakası'nın geleceği parlak çekim merkezi Pendik'te çevreyolunun sahil yoluyla birleştiği özel bir konumda yer alıyor. Proje, 16 bin 850  metrekarelik alana inşa edilecek. Projenin ilk etabı 4 blokta 250 konuttan oluşacak. İkinci etap ise 2 blokta ticari üniteler ve home ofislerden oluşacak.

Ataman Karina Pendik'te açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk parkı, açık ve kapalı  otopark, fitness center, yürüyüş ve spor alanları, tenis kortu ve 24 saat özel güvenlik sistemi yer alıyor.

75 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma şansı

Ataman Karina Pendik'te çok çeşitli daire tipleri mevcut. 46 ve 48 metrekarelik stüdyo daireler 75 bin TL'den, 60 metrekarelik 1+1 daireler 105 bin TL'den, 90 ve 106 metrekarelik 2+1 daireler 155 bin TL'den, alanları 141 metrekare olan 3+1 daireler ise 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Ataman Karina Pendik için yüzde 25  peşinatla Denizbank'tan 120 aya kadar vadeli konut kredisi kullanılabiliyor. Peşinatlar 18 bin 750 TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde yüzde 7 indirim imkanı sağlanıyor.

 Farklı  mimarisi ile dikkat çekiyor

Ataman Karina Pendik'te, farklı bir mimari ve yaşam alanı anlayışla inşa edilecek konutlar birbirinin manzarasını kesmeden denize yönelik ve tümü gün ışığına açık olarak tasarlandı. 

50 milyon TL yatırımla hayata geçirilen projenin toplam inşaat alanı da 50 bin metrekare. Ataman Karina Pendik'te teslimlerin, Nisan 2012'de yapılması planlanıyor.

--

1981 yılında kurulan Ataman İnşaat A.Ş. yurt içinde ve yurt dışında sayısız altyapı ve üretim tesisi projesine imza atmış daha sonra turizm ve gıda alanında da yatırımlara yönelmiştir. İnşaat sektöründen gelen bilgi, deneyim ve sermaye gücünü farklı sektörlerde yaptığı yatırımlarla çeşitlendiren Ataman Şirketler Grubu; Rexene Resort ve Pendorya Alışveriş Merkezi'yle faliyetlerini sürdürüyor.

Firmanın vizyonu: Değerlerini kullanarak, insanların mutluluk duyacakları, geleceğin inşa edilmesine katkıda bulunmak

Kalite politikası: Sektöründe, dürüst ve yenilikçi olarak tanınmanın getirdiği onur, yarım asra yaklaşan deneyimler ışığında; ilke edindiği ödün verilemez kalite anlayışını gerçekleştirdiği her yapıya taşırken;
- Çağdaş dünya kalite değerlerine ve müşteri memnuniyetine ulaşmayı hedefleyerek, zirveye ulaşmak.
- Etik değerleri korumak, ulusal ve uluslararası yasalar, tüzük, yönetmelik ve standartlara koşulsuz uymak.
- Çalışanlarına yatırım yaparak, eğitim, bilgi ve beceri düzeylerini yükseltmek.

Pendik'in denize uzanan projesi Karina'nın hikayesi

Son yıllarda büyük bir hızla gelişen Pendik, İstanbul Anadalu Yakası'nın geleceği en parlak çekim merkezlerinden biri oldu. Pendik'te E-5'in sahil yoluyla birleştiği noktada kalan son arazide de Ataman İnşaat bölgenin en prestijli projesini yapmaya karar verdi.

Çevre yolunun sahil yoluyla buluştuğu, yüzünü denize çevirmiş bu projenin adı, gemilerin denizle buluştuğu gövdesi anlamına gelen 'Karina' Pendik.

Ataman bu yeni projesinin hemen karşısında yapmış olduğu Alışveriş Merkezi Pendorya ile bölgeye ilk adımını atmıştı. İçerisinde bulunan açık alanlarla gün ışığının sürdürebilirliği esas alınarak inşa edilen Pendorya, Alışveriş Merkezi konseptine yeni bir soluk getirmişti.

Karina Pendik Projesi'nde de, Pendorya'daki gibi yenilikçi bir mimari anlayışla, birbirinin manzarasını kesmeden denize yönelmiş, görüş açısı ve ışık kullanımının üst seviyede olduğu, farklı mimarisiyle adından çokça söz ettirecek bir projeye imza atıyor.

Ataman Karina ayrıcalıkları
Açık ve kapalı yüzme havuzu
Açık ve kapalı otopark
Çocuk oyun parkı
Fitness Center
Tenis Kortu
Güneşlenme Terası
Yürüyüş ve spor alanları
24 saat özel güvenlik sistemi
Bitkisel peyzaj

http://www.atamankarina.com.tr/

0216 397 03 00

İlgili haber

Ataman İnşaat'tan Ataman Karina Pendik projesi! 75 bin TL'ye!

Ataman Karina Pendik'te 75 bin TL'ye! 26 Mart'ta satışta!


Geri Dön