26 / 04 / 2024

Ataşehir İş Merkezi'nin C bloğu kiralık! Metrekaresi 20 dolar!

Ataşehir İş Merkezi'nin C bloğu kiralık! Metrekaresi 20 dolar!

Firma: Odak Group

Proje: Ataşehir İş Merkezi

Odak Group tarafından 3 blok halinde hayata geçen Ataşehir İş Merkezi’nde son bloğun kiralama süreci başladı. Projedeki blok metrekaresi 20 dolardan kiralanıyor





Ataşehir İş Merkezi projesi Odak Grup girişimi ile 25 bin metrekarelik alan üzerinde yükseldi. A, B ve C olmak üzere 3 blok halinde tasarlanan projede ilk iki bloğun kiralama süreci sona erdi. 15 bin metrekarelik kapalı ofis alanına sahip olan Ataşehir İş Merkezinde kiralama işlemleri dolar bazında gerçekleşiyor. 

 Ataşehir İş Merkezi nin C bloğu kiralık! Metrekaresi 20 dolar!

Son olarak C bloğun komple kiralamaya sunulduğu Odak  Ataşehir İş Merkezi  projesinde metrekare birim kirası aylık 20 dolar olarak belirlendi. Projede yer alan C blok zemin+15 kat yüksekliğe sahip.

Ataşehir İş Merkezi projesinde araç sahiplerinin hizmetine sunulmak üzere 4 bin 700 metrekarelik otopark alanı bulunuyor. Proje içerisinde her katta kat bahçesi, toplantı odaları, 4 adet asansör, kameralı güvenlik sistemi, lobi ve jeneratör yer alıyor.

Ataşehir İş Merkezi nin C bloğu kiralık! Metrekaresi 20 dolar!

Kadıköy – Kartal Metro hattı üzerinde bulunan konumu ile ulaşıma önemli ölçüde katkı sağlayan Ataşehir İş Merkezi A sınıfı ofis projesi olma özelliğine sahip.


(216) 372 14 00

www.odakgroup.com

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön