28 / 03 / 2024

Ataşehir My Newwork projesinde 30 ay 0 faiz!

Ataşehir My Newwork projesinde 30 ay 0 faiz!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Proje: My Newwork

Vade farksız 30 aya kadar taksit yapılan Ataşehir My Newwork projesinde teslimler 2017 yılının Mart ayında gerçekleşecek. Projedeki ofislerin alanları 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor.



İstanbul Ataşehir'de  Ağaoğlu İnşaat  imzası ile hayata geçirilen Ağaoğlu  My Newwork  projesinde satışlar devam ediyor. Projede fiyatları metrekare birimi üzerinden hesaplanıyor.


Ağaoğlu Ataşehir My Newwork projesinin ödeme planı dahilinde; toplam ödenecek bedelin yüzde 50'si peşinat olarak alındığında, kalan bedel için 30 ay 0 faiz ile taksit yapılıyor. 


Metrekare birim fiyatının 5 bin 20 dolardan başladığı Ağaoğlu My Newwork projesindeki ofislerin büyüklükleri minimum 106 metrekare, maksimum ise 172 metrekare olarak belirlendi. 


Teslimlerinin 2017 yılının Mart ayında gerçekleşeceği Ağaoğlu My Newwork Ataşehir projesinde tiyatro alanları, mağazalar, restoranlar ve eğlence üniteleri bulunuyor.


My Newwork Ağaoğlu projesi lokasyon olarak Ağaoğlu My Newwork projesi konum olarak Fenerbahçe Ülker Sports Arena'ya ve Ağaoğlu My Prestige projesinde yakın konumda yükseliyor. 


Ağaoğlu  My Newwork  iletişim:

Telefon: 444 6 777

Web: http://www.agaoglumynewwork.com


projeye sor



Geri Dön