25 / 04 / 2024

Ataşehir Sarphan Finanspark teslim tarihi!

Ataşehir Sarphan Finanspark teslim tarihi!

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finans Park

Ataşehir Sarphan Finanspark teslim tarihi Ağustos 2014 yılı olarak belirtiliyor. Sarp Group imzasını taşıyan Sarphan Finanspark Ataşehir projesinde rezidans, ofis, otel ve AVM alanları yer alıyor...




Sarphan Finanspark projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir ilçesinde  Sarp Group  tarafından hayata geçiriliyor. Ataşehir Sarphan Finanspark teslim tarihi öncesinde proje detaylarına yer verelim.


Sarphan Finanspark Ataşehir projesinde rezidans, ofis, otel ve AVM alanları yer alıyor. Sarphan Finanspark Ataşehir projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Sarphan Finanspark'ta stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerin tamamı tükendi.


Ataşehir Sarphan Finanspark projesinin tanıtım ofisi ile 444 47 33 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Sarphan Finanspark Ataşehir projesi 3 blok olarak inşa ediliyor. Sarphan Finanspark'ta ödemeler banka kredili olarak yapılıyor.



Ataşehir Sarphan Finanspark teslim tarihi!


Ataşehir Sarphan Finanspark teslim tarihi Ağustos 2014 yılı olarak belirlendi. Sarphan Finanspark Ataşehir projesinde rezidans bloğu 54 katlı, ofis bloğu 13 katlı, otel bloğu 20 katlı olarak yükseliyor.


21 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor olan Sarphan Finanspark Ataşehir projesi içerisinde fitness merkezi, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Sarphan Finanspark nerede?

Sarphan Finanspark adres : 3317 Ada 5 Parsel Site Mah. Finans Merkezi Bölgesi 34770 Ümraniye/İSTANBUL



Sarphan Finanspark iletişim

Telefon: 444 47 33

Web adresi: www.sarphanfinanspark.com.tr


projeye sor



Geri Dön