24 / 04 / 2024

Ataşehir Sarphan Finanspark ne zaman teslim?

Ataşehir Sarphan Finanspark ne zaman teslim?

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finans Park

Ataşehir Sarphan Finanspark ne zaman teslim? sorusuna 2014 yılı Ağustos ayı yanıtı veriliyor. Sarphan Finanspark Ataşehir projesinde rezidans, ofis, otel ve AVM alanları bulunuyor...




Sarp Group tarafından hayata geçirilen Sarphan Finanspark projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir bölgesinde inşa ediliyor. Ataşehir Sarphan Finanspark ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor.


Sarphan Finanspark Ataşehir projesi 3 blok halinde yükseliyor. Ataşehir Sarphan Finanspark projesi rezidans, ofis, AVM ve otel alanlarından meydana geliyor. Sarphan Finanspark Ataşehir'de stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerin tamamı satıldı.


Sarphan Finanspark Ataşehir projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin satışları devam ediyor. Rezidans kulesinin 54 katlı olacağı Sarphan Finanspark projesinde ofis bloğu 13 katlı, otel bloğu 20 katlı olarak tasarlandı.



Ataşehir Sarphan Finanspark ne zaman teslim?


Ataşehir Sarphan Finanspark ne zaman teslim sorusuna 2014 yılının Ağustos ayı cevabı veriliyor. Sarphan Finanspark Ataşehir projesinin satış ofisi ile 444 47 33 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, alışveriş alanları, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal donatıların yer aldığı Sarphan Finanspark Ataşehir projesi 21 bin metrekare arsa alanında yükseliyor.



Ataşehir Sarphan Finanspark nerede?

Ataşehir Sarphan Finanspark adres : 3317 Ada 5 Parsel Site Mah. Finans Merkezi Bölgesi 34770 Ümraniye/İSTANBUL



Ataşehir Sarphan Finanspark iletişim

Telefon: 444 47 33

Web adresi: www.sarphanfinanspark.com.tr


projeye sor



Geri Dön