25 / 04 / 2024

Ataşehir'in 820 konutluk projesi: Trendist Ataşehir!

Ataşehir'in 820 konutluk projesi: Trendist Ataşehir!

K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu Trendist Ataşehir ile, Ataşehir'e yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Tüm Zamanların Projesi' olarak tasarlanan Trendist Ataşehir, 3 Adet 33 katlı ve 13 adet 8 katlı olmak üzere 16 bloktan oluşuyor.



K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu Trendist Ataşehir ile, Ataşehir'e yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Lokasyonu, mimarisi ve sunduğu yaşam alternatifleriyle Tüm Zamanların Projesi' olarak tasarlanan Trendist Ataşehir, 3 Adet 33 katlı ve 13 adet 8 katlı olmak üzere 16 bloktan oluşuyor. Konut ve ticari alanların yer alacağı proje, farklı büyüklükteki daireleri ile yaklaşık 2 bin 500 kişiye ev sahipliği yapacak. Klasik ve modern Avrupa mimarisinin harmanlandığı Trendist Ataşehir, sunduğu farklı daire seçenekleri, sosyal tesisleri, yüksek yatırım değeri ve geniş yeşil alanları ile dikkat çekiyor. Projede 820 adet konut bulunuyor. 


Trenist Ataşehir projesi Yatırımcı Ortak Mimar Murat Karaduman; "Ataşehir Belediyesi'nden kat karşılığı anlaşması ile geliştirilen Trendist Ataşehir'i 350 milyon TL yatırım tutan ile hayata geçiriyoruz. Eylül ajanda yapımına başladığımız projemizi, 2015 yılı sonunda tamamlamayı hedefliyoruz" dedi. 


Trenist Ataşehir projesi CFO'su Ufuk Orcan ise, lansman döneminde 100 dairenin çok özel fiyatlarla satışa sunulacağını açıkladı. Orcan, "Metrekare fıyatları 3 bin 850 TL'den başlayan Trendist Ataşehir'de daire fiyatları 250 bin TL ile 872 bin TL arasında değişiyor. Yüzde 1 KDV ile satılan proje tamamlandığında en az yüzde 40 değer artışı bekliyoruz" diye konuştu. 


Dünya Gazetesi


Geri Dön