24 / 04 / 2024

Tüm Zamanların Projesi

Tüm Zamanların Projesi

Trendist Ataşehir projesi " Tüm zamanların projesi " sloganıyla satış sürecine hızla devam ediyor. Projede dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ataşehir'in 820 konutluk projesi: Trendist Ataşehir!

K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu Trendist Ataşehir ile, Ataşehir'e yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Tüm Zamanların Projesi' olarak tasarlanan Trendist Ataşehir, 3 Adet 33 katlı ve 13 adet 8 katlı olmak üzere 16 bloktan oluşuyor.

Otomobil satışları Şubat ayında tüm zamanların rekorunu kırdı. Ekonomide bu nasıl yavaşlama?

Türkiye genelinde otomotiv satışları geçen ay 2023'ün aynı dönemine göre yüzde 30,6 artarak 105 bin 990 adet oldu ve tüm zamanların şubat ayı rekorunu kırdı. Gazeteci Barış Esen otomotiv satış rakamlarını paylaşarak, “Ekonomide bu nasıl yavaşlama” diye sordu.

Dolar tüm zamanların en yüksek seviyesinde! 31,38 TL'ye yükseldi! 

Dolar/TL kuru bu sabah tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Güne yükselişle başlayan dolar/TL kuru 31,38 TL'den işlem gördü. Dolarda son dakika gelişmesi...

İstanbul'da yüzyılın dönüşüm desteği 6 soruda tüm detaylarıyla!

Mega kent İstanbullular tarafından merakla beklenen kentsel dönüşüm desteğinin detayları belli oldu. Peki kentsel dönüşüm destekleri ne zaman verilecek, başvurular ne zaman başlayacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları...

Çarpıcı rapor: Asgari ücretli 17 yıl boyunca tüm maaşını verdiğinde konut sahibi olabiliyor!

Konut krizinin masaya yatırıldığı Toplumun Görünümü 2023 raporunda bir asgari ücretlinin tüm maaşının ödeyerek ancak 17 senede konut sahibi olabileceği kaydedildi. İşte raporda yer alan detaylar...

Selçuk Geçer: 'Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak' dedi geleceği net seviyeyi verdi!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yükselmeye devam edeceğini söyledi. Geçer ''Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak'' dedi.

Türkler yurt dışı seyahatlerinde kesenin ağzını açtı! 

2023 yılında Türklerin yurt dışı seyahat giderleri bir önceki seneye oranla yüzde 64,'lik yükseliş göstererek 6,7 milyar dolara kadar ulaştı ve tüm zamanların rekor seviyesine ulaştığı kaydedildi. 

İstanbul'da tüm yılların turizm rekoru kırıldı!

İstanbul'da son yılların turizm rekoru kırıldığı açıklandı. Yapılan açıklama kapsamında 2023 yılında 17 milyon 370 bin 30 yabancı ziyaretçi ağırlayan İstanbul tüm zamanların rekorunu kırmış oldu. İstanbul'a an fazla ziyaretçi ise Rusya'dan gelmiş.

BİST 100'de tüm zamanların en iyi getiri sağlayan hisseleri belli oldu!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bu hafta tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirdi. Buna göre, şubat ayına iyi bir giriş yapan BIST 100 endeksi, son 10 yılın şubat aylarında ise karışık bir performans kaydetti.

Kocaeli'de, Marmara Depremi öncesi yapılan tüm binaların tamamı kontrol edildi

17 Ağustos 1999 senesinde Marmara Depremi’nde büyük kayıplar yaşandığı Kocaeli’de, kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Kentte 1999 yılından önce inşa edilen binaların tamamının tarandığını ve şehirde yaklaşık 315 bin binanın bulunduğu belirtildi. 

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı!

Son zamanlarda rekor üstüne rekor kıran altının ons fiyatı bugün 2 bin 62 dolar ile tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı.

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Arsa, tarla ve iş yeri satışları konutu solladı! İlk 10 ayda 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların rekoru kırıldı!

Türkiye genelinde arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışlarında senenin 10 ayında 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların ocak-ekim dönemi rekorunun kırıldığı belirtildi. İşte o rakamlar...

Tüm Zamanların Projesi Haberi

Tüm Zamanların Projesi

"Tüm zamanların projesi" sloganıyla tanıtılan Trendist Ataşehir projesinde satışlar devam ediyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı proje K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile yükseliyor. 


Trendist Ataşehir'de 1+0 evler 320 bin TL, 1+1 evler 329 bin TL ile 393 bin TL, 2+1 evler 630 bin TL, 3+1 evler 719 bin TL, 4+1 evler 949 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


2016 yılının Ekim ayında teslim edilecek olan Trendist Ataşehir projesinde fitness center, tenis kortu, yüzme havuzu, güvenlik, otopark, pilates-yoga salonu, güneşlenme terası, basketbol sahası, sauna, buhar odası, masaj odası, çocuk oyun alanı bulunuyor


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Trendist Ataşehir toplam 820 daireden oluşuyor. 


Trendist Ataşehir nerede?

Adres:...