28 / 03 / 2024

Atatürk Kent Ormanı 19 Mayıs’ta açılıyor!

Atatürk Kent Ormanı 19 Mayıs’ta açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Atatürk Kent Ormanı’nı 19 Mayıs'ta açacaklarını müjdeledi...



Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, iftarını Sarıyer Hacıosman'daki Atatürk Kent Ormanı şantiyesinde çalışan Park Bahçeler işçileri ile beraber yaptı.

Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyularak yapılan iftara İmamoğlu'na Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Kalkanlı ve Park Bahçe ve Yeşil Alan Daire Başkanı Yasin Çağatay Seçkin de katıldı.

Sözcü'de yer alan habere göre, 19 Mayıs'ta açılışı gerçekleştirilecek olan Atatürk Kent Ormanı idari bina bahçesinde düzenlenen iftar programında açıklamalar yapan İmamoğlu, şunları ifade etti:

“İSTANBUL'A DEĞERLİ BİR ALAN OLACAK”

-Atatürk Kent Ormanı İstanbul'a değerli bir alan olacak. Çalışan işçimizden mühendisimize, taşeronumuza, müteahhidimize varıncaya kadar ve emeği geçen tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

-Önemli bir noktadayız. İnşallah 19 Mayıs'ta da burada olacağız. Gençlerle biraz gezeceğiz. Ramazan ayındayız, iftarımızı açacağız sizlerin bu emeklerinin sonunda. İnşallah hem tuttuğumuz oruçlar kabul olsun hem de bu başımızdaki sıkıntılı durum, pandemi süreci bir an önce bitsin.

-Normal yaşantımıza dönelim. Çocuklarımıza, ailelerimize, anne, babalarımıza sağlık diliyoruz. İnşallah güzel bir şekilde Ramazan Bayramı'na da hep beraber giriş yaparız.

-Önümüzdeki hafta bugün bayram olacak. Şimdiden bayramınızı tebrik ediyorum.

 

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın açılışı ertelendi!


Geri Dön