19 / 04 / 2024

ATF Yapı-Osten One Life Residence satılık!

ATF Yapı-Osten One Life Residence satılık!

Firma: ATF Yapı ve Osten

Proje: One Life Residence

ATF Yapı-Osten One Life Residence satılık daire fiyatları ile ilgili bilgiler haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...




One Life Residence projesi İstanbul Avrupa Yakası Beykent 'te inşa ediliyor. One Life Rezidans Beykent projesinde satış süreci devam ediyor.


ATF Yapı-Osten One Life Residence satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. ATF Yapı-Osten One Life Residence satılık daire fiyatları ile ile ilgili bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


ATF Yapı ve Osten ortaklığıyla hayata geçirilen One Life Rezidans 3 bin 547 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


One Life Rezidans Beykent projesi kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.


55 adet konutun yer aldığı One Life Residence 'ta konutların yanı sıra 22 adet dükkan da bulunuyor. Proje kapsamındaki dairelerin alanları 55 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor.


ATF Yapı-Osten One Life Residence satılık daire fiyatları ve One Life Rezidans örnek daire fotoğrafları için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


One Life Residence projesinden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Beykent One Life Residence adres: Pınartepe Mah. Turgut Özal Caddesi Aksu Sokak No: 10 Beykent / Büyükçekmece / İstanbul


One Life Rezidans iletişim: 

Telefon:  0212 855 76 18

Web Adresi: www.oneliferesidence.com



projeye sor



Geri Dön