19 / 04 / 2024

Atilla Önen kimdir?

Atilla Önen kimdir?

AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Önen kimdir? Yüksek Mühendis olan Atilla Önen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Atilla Önen...



Atilla Önen kimdir?

Atilla Önen; AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanıdır. Yüksek Mühendis olan Atilla Önen,  1995 yılında bir firma kurdu. 


Firmanın kurulması ile birlikte, O firmayla konut sektörüne proje kontrolörlüğü, inşaat ve taahhüt işleri yaparak girdi. 


1974 yılında ise Eczacı Güner Adlı ve ekonomist Behiç Küpeli ile birlikte ortak olarak AGE İnşaat firmasını hayata geçirdi.


AGE İnşaat projeleri:

2392 adet konut ve sosyal konut inşaatları, 3 adet endüstriyel tesis ve fabrika inşaatları, Akşehir ili, Çeşme Alaçatı ilçelerinin altyapı işleri ile İstanbul Halkalı'da 4000 adet toplu konut inşaatının altyapı işlerini, 3 adet baraj ve 13 adet tarımsal amaçlı sulama inşaatları işlerini, 1 adet karayolu inşaatı ile 1 adet ham petrol boru hattı inşaatı, 2 adet dekapaj inşaatı ve muhtelif adet iş merkezi inşaatları,  1 adet baraj inşaatı, 1 HES inşaatı, tarımsal amaçlı sulama inşaatı, iş merkezi inşaatı, deniz yapısı ve altyapı inşaatı,  Ankara  Eryaman toplu konut alanı 5 etap B1 bölgesi 448 konut inşaatı.





Geri Dön