09 / 12 / 2025
fuzul

Atilla Uras hayatını kaybetti!

Atilla Uras hayatını kaybetti!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan ve bir süredir tedavi gören ünlü iş adamı Atilla Uras yaşamını yitirdi.


1.2 milyon TL'ye 190 metrekare net tarla! 600.000 TL peşin! 50.000 taksitle! Son 7 parsel!.


Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, bir süredir tedavi gören ünlü iş adamı Atilla Uras, Muğla'nın Bodrum ilçesinde hayatını kaybetti. İş adamı Uras'ın, çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdiği belirtildi.

Bu arada Atilla Uras'ın, Türkiye'de kiralardan en fazla gelir elde edenler listesinde üst sıralarda olduğu ve hayatının bir bölümünü de Bodrum ilçesinde sürdürdüğü öğrenildi.

Ünlü iş adamının cenazesinin yarın yakınları tarafından teslim alınarak İstanbul'a götürülecek. Öte yandan, Uras, geçtiğimiz yıl kızları Nilüfer Uras ve Victoria Yasemin Uras ile miras yüzünden davalık olmuştu.

Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla Uras?


Geri Dön