29 / 03 / 2024

Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla Uras?

Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla Uras?

Bir kaç gündür gündemden düşmeyen Atilla Uras ile ilgili haberler kafaları karıştırdı. Çünkü ortada iki tane Atilla Uras var. Peki Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla Uras?



Bodrum Torba Zeytinlikahve'de yer alan Paramount Hotel ile ilgili iddialar gündemden düşmüyor. Otelin eski sahibi olduğu bilinen Atilla Uras adlı iki kişinin varlığı kafaları karıştırdı. Peki Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla Uras?

Gündemi günlerdir meşgul eden Bodrum Torba Zeytinlikahve'de yer alan Paramount Hotel'i 2012 yılında inşa eden Atilla Uras'ın kim olduğu ile ilgili bilgiler birbirinden oldukça farklı. Çünkü ortada iki tane Atilla Uras var. Gelelim onların kim olduğuna...

1. Atilla Uras kimdir?

Paramount Hotel in sahibi hangi Atilla Uras?

Paramount Hotel'i 2012 yılında 110 dönümlük arazi üzerinde hayata geçiren Atilla Uras kızlarıyla yaşadığı miras kavgasıyla gündeme gelmişti. Atilla Uras'ın kızları Victoria Yasemin Uras ve Nilüfer Uras, akıl sağlığı yerinde olmadığı iddiasıyla Atilla Uras’ın vesayet altına alınması için İstanbul 3. Sulh Hukuk Mahkemesi’ne dava açmıştı. Atilla Uras’ın son hamlesi, iki kızını da mirastan men etmek oldu. Bakıma ihtiyaç duyduğu zamanlarda kızlarının kendisine bakmadığını söyleyen Uras, Nilüfer ve Victoria Yasemin Uras’ı ve altsoylarını, müstakbel mirasçılarını mirasından men etti. Rusya ile ticaret yapan ve Paramount Hotel'i inşa eden Atilla Uras 26 Haziran 2018 tarihinde, 81 yaşındayken yaşamını yitirdi. 


2. Atilla Uras kimdir?

Paramount Hotel in sahibi hangi Atilla Uras?

Paramount Hotel ile uzaktan yakından alakası olmayan diğer Atilla Uras ise olaylardan oldukça uzakta yer alıyor. Darüşşafaka mezunu olan Atilla Uras, üniversiteden sonra yurt dışına gitti ve daha sonra Türkiye’de şube açan Manufacturers Hanover Trust Company Bankası’nın genel müdürlüğünü yaptı. Net Holding’in bankası Netbank’ı satın alan Uras, bankanın adını da Marmara Bank olarak değiştirdi. Uras, Marmara Bank'a el konulduktan sonra Amerika'ya gitti. Fakat anlaşıldı ki bankanın gayrimenkulleri satıldıktan sonra geriye 100 milyon lira para kalmış. Açılan iflas davalarından da beraat eden Atilla Uras'ın şu an yurt dışında olduğu biliniyor.

Paramount Hotel in sahibi hangi Atilla Uras?

İddiaların gündemindeki Paramount Hotel 

İş insanı Atilla Uras, Paramount Hotel'i Bodrum Torba Zeytinlikahve kesimindeki 110 dönümlük makilik alana inşa etti ve oteli 2013 yılında Savoy adıyla açtı.

Milas Bodrum Havalimanı'na 20 dakika, Bodrum şehir merkezine ise 10 dakikalık mesafede yer alan otelde 80 deluks villa ve suit, 54 yüzme havuzlu villa, üç adet yüzme havuzu 12 odalı SPA merkezi, Türk hamamları, sauna, pek çok ünlü markanın mağazaları yer alıyor.

Victoria Yasemin Uras kimdir?

Bodrum Paramount Otel'in el değiştirme serüveni!


Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön