18 / 04 / 2024

Atmaca Grup Bahçeşehir Park Proje bilgileri!

Atmaca Grup Bahçeşehir Park Proje bilgileri!

Firma: Atmaca Grup-MFA İnşaat

Atmaca Grup ve MFA İnşaat Bahçeşehir Gölet alanın genişletileceği alanda Bahçeşehir Park adıyla yeni projesine hazırlanıyor.Atmaca Grup Bahçeşehir Park Proje bilgileri kapsamında 130 adet daire ve 130 adet ticari birimden oluşacak.



Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından Bahçeşehir Park Projesi 99 bin 858 metrekare büyüklüğündeki 607 ada 10 parsel üzerinde hayata geçirilecek.Projede Rezidans daireler için 11 katlı iki blok tasarlandı.


Atmaca Grup Bahçeşehir Park Proje bilgileri!


Atmaca Grup Bahçeşehir Park Proje bilgileri kapsamında 130 adet rezidans daire ve 130 adet ticari birim olacak. Bahçeşehir Park projesinde en küçük daire 4+1 olacak.  Projede daireler 1,5 milyon TL'nin üzerinde fiyattan satışa sunulacak. Projede dükkanların metrekare birim fiyatının ise 30 bin TL üzerinde başlaması öngörüldü.


Bahçeşehir Göleti çevresindeki alanlarda sosyal tesis ve restoranlar inşa edilecek. Göletin büyütüleceği alanda da Bahçeşehir Park Projesi için çalışmalar devam ediyor.


Atmaca Grup, bu yıl 22 Nisan'da yapılan Bahçeşehir Göleti ihalesinde, gölet çevresindeki parseller ve büyütüleceği toplam 250 dönümlük alanı 103 milyon TL teklifle almıştı.Harfiyatı başlayan projenin satış ofisi hazırlık aşamasında.


Tel: 0212 608 15 63

Web: http://www.mfa.com.tr/

Ayşe Büşra Yılmaz/Emlakkulisi.com




Geri Dön