26 / 04 / 2024

Audi Q8'e 170 bin 675 TL zam! İşte Audi Q8 27 Kasım 2022 fiyat listesi

Audi Q8'e 170 bin 675 TL zam! İşte Audi Q8 27 Kasım 2022 fiyat listesi

Audi Q8'in satış fiyatları Eylül ve Ekim aylarında aynı kalmıştı. Fakat aracın fiyatı Kasım ayında zamlandı. Peki, Audi Q8 fiyatları ne kadar oldu? İşte 27 Kasım 2022 Audi Q8 fiyat listesi...



Audi Q8'in kasım ayı yeni fiyatları açıklandı.  Q8'in satış fiyatları Eylül ve Ekim'de aynı kalmıştı. Audi Q8'e tam iki aydır zam uygulanmıyordu. Fakat Kasım ayında aracın fiyatları güncellendi ve oldukça yüksek bir zam yapıldı. Audi Q8, dört kapılı lüks bir coupe'nin zarafetini lüks bir SUV'un pratikliği ile bir araya getiriyor. Kapsamlı donanımı ve kapsamlı bağlantı ağı ile Audi Q8, saha çalışması için yeterince sağlam olduğu belirtiliyor.

Q8, iş ve eğlence için güvenli bir ortaktır. . Otomobil, orijinal Audi quattro'dan ödünç alınan çarpıcı tasarımı ve benzersiz yeni şasisi ile etkileyici bir görünüm sunuyor. Audi Q8, parlak sekizgen tasarımı ve benzersiz şasisi ile Q ailesinin sevgilisi olmayı başarmış durumda.

Gömme ön spoyler ve büyük hava menfezleri ile birlikte güçlü dikey ızgara, çevre çevresinde yüksek bir profil oluşturur ve kendinden emin görünümü vurguluyor. Zarif bir şekilde kavisli tavan çizgisi, hafif eğimli D sütunlarıyla son buluyor ve tekerlek davlumbazlarında 22 inç'e kadar quattro kaplamalara dayanıyor. Audi Q8, serideki en iyi standart MMI navigasyon ve bilgi-eğlence sistemini kullanıcılarına sunuyor.

Sistem, Audi'yi WLAN erişim noktalarına ve LTE Advanced standardına bağlayan bir veri iletim modülü içeriyor. Audi Connected Online Services, tahmine dayalı yeteneklerle rota planlamasını geliştiriyor. Ayrıca, doğal ses kontrolü Audi Q8'i akıllı bir diyalog ortağı haline getiriyor. Bu özellik henüz Türkiye pazarına dahil edilmedi.

Peki, Audi Q8 fiyatları ne kadar? İşte 27 Kasım 2022 Audi Q8 fiyat listesi...


Geri Dön