14 / 05 / 2024

Audi RS e-tron GT'ye de zam geldi! İşte Audi RS e-tron GT'nin 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Audi RS e-tron GT'ye de zam geldi! İşte Audi RS e-tron GT'nin 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

2023 model Audi RS e-tron GT'nin Şubat ayı fiyat listesi açıklandı. Peki Audi RS e-tron GT'nin fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi RS e-tron GT'nin 27 Şubat 2023 fiyat listesi...



2023 model Audi RS e-tron GT'nin Şubat ayı fiyat listesi yayımlandı. Peki sıfır km Audi RS e-tron GT'nin fiyatı kaç TL oldu? İşte Audi RS e-tron GT'nin özellikleri ve  27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Heykelsi tasarım, bir gran turismo'nun dinamik orantılarını bir Audi RS modelinin eşsiz özellikleriyle bir araya getiriyor.  Opsiyonel karbon tavan, karbon fiber takviyeli polimer malzemeden üretiliyor. Yüksek teknoloji ürünü malzeme son derece hafif olmasının yanında oldukça kararlı.

Bir otomobili yeniden yorumlama isteği, aerodinamik performanstan ilham alan sade tasarımda da kendini ortaya çıkarıyor. Aşamalı lüks, duygularla dolu bir sürüş tecrübesini daha da arttıracak itici bir güç olarak ön plana çıkıyor.

Çarpıcı vurgular Auidi RS e-tron GT'nin temel özelliklerini gözler önüne seriyor. Örneğin, vurgulanan eşikler ve uzun dingil mesafesi ile otomobilin alçak ağırlık merkezi görünür bir duruma geliyor.

Kırmızı RS tasarım paketi, ekspres kırmızı renkte kontrast oluşturan dikişlerle aracın iç kısmına farklı bir görünüm kazandırıyor.

Alt gövdeye entegre edilmiş 800 voltluk lityum iyon pil, hem kolay şarj olurken hem de sürüş sırasında son derece yüksek performans ortaya koyuyor.

Peki Auidi RS e-tron GT teknik özellikleri neler? İşte Auidi RS e-tron GT teknik özellikleri ve 27 Şubat 2023 fiyat listesi...


 


Geri Dön