26 / 04 / 2024

2023 model Audi e-tron Sportback'in fiyatı açıklandı! İşte Audi e-tron Sportback'in 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

2023 model Audi e-tron Sportback'in fiyatı açıklandı! İşte Audi e-tron Sportback'in 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

2023 model Audi e-tron Sportback'in Şubat ayı fiyat listesi yayımlandı. Peki Audi e-tron Sportback'in güncel fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi e-tron Sportback'in  27 Şubat 2023 fiyat listesi...



Son dönemde otomobil pazarında büyük değişiklikler yaşanıyor. Burada öne çıkan iki detay var. Birincisi Sedan üretimi azalırken SUV üretimine ise ağırlık verilmiş durumda. İkinci detay ise; artık içten yanmalı motorlu araçların üretimi giderek azalıyor ve onların yerini ise elektrikle çalışan otomobiller alıyor. Audi bu yenilikçi değişimde başı çeken markalardan birisi olarak dikkat çekiyor. Örneğin; Audi e-tron Sportback, hem geniş bir SUV hem de elektrikli olması yönüyle öne çıkıyor.

Hem evde hem de yolda çok çeşitli şarj seçenekleri bulunan Audi e-tron Sportback, 300 kW'a kadar güç ve 399 km'ye kadar menzil sunuyor.

Tasarım olarak da öne çıkan Audi e-tron Sportback etkileyici sportif görünümüyle tüm gözleri ilk bakışta üzerine çekiyor. Eşiklerdeki atletik tasarım unsurları, aşağıya monte edilmiş pili gün yüzüne çıkarırken görsel bir ağırlık merkezi oluşturuyor.

Audi e-tron Sportback'in iç tasarımı, üst düzey dijital teknolojileri, üstün konforla bir araya getirerek kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Peki Audi e-tron Sportback'in teknik özellikleri neler? İşte, Audi e-tron Sportback'in teknik özellikleri ve 27 Şubat 2023 fiyat listesi...


 


Geri Dön