25 / 04 / 2024

Audi S8 fiyatlarını görünce şok olacaksınız! İşte 25 Kasım 2022 fiyat listesi

Audi S8 fiyatlarını görünce şok olacaksınız! İşte 25 Kasım 2022 fiyat listesi

Audi S8 iş otomobilinin 2022 kasım ayı fiyat listesi yayımlandı Peki Audi S8 modelinin 2022 fiyatları ne durumda? 2022 model Audi S8 kaç TL? İşte merak edilen  25 Kasım 2022 fiyat listesi...




Audi, S8 modelinin Kasım ayında fiyat listesini yeniledi. Özellikle küresel çapta yaşanan tedarik sorunları ve dolar kurundaki hareketlilik sebebiyle otomobil fiyatları oldukça yükseldi.

Alman otomobil üreticilerinden olan Audi, S8 modelinin güncel fiyat listesini yayımladı. İşte tüm detaylar...

Sportif formdaki iş sedanı olan S8, kullanıcılarına üst düzey teknoloji ve konfor vadediyor. Arka lambalar için kullanılan OLED teknolojisi, etkileyici bir aydınlatma sistemi oluşturuyor. S8'de Audi exclusive, seçili döşemeler, renkli deri ve özelleştirilmiş renk seçenekleriyle birlikte dijital Matrix LED farlara da yer alıyor. Otomobilin kendine özgü hatları ve kaliteli malzemelerin kullanımı yeni Audi S8’in iç mekanında sportif bir duruş sergilediğini gözler önüne seriyor. Üç farklı arka lamba seçeneklerini de müşterilerinin beğenisine sunan araç, devrim niteliğindeki far teknolojisi ile büyülüyor.

Espresso mobil, otomobilde taze kahve demlemeye imkan tanıyor. Fakat espresso mobili kullanabilmek için güvenlik açısından Audi’nin  park edilmesi gerekiyor.

Peki Audi S8'in teknik özellikleri neler? İşte, Audi S8'in teknik özellikleri ve 25 Kasım 2022 fiyat listesi…


Geri Dön