25 / 04 / 2024

Autopia 'da mağazaların fiyatları 300 bin dolardan başlıyor! 24 ay vade!

Autopia 'da mağazaların fiyatları 300 bin dolardan başlıyor! 24 ay vade!

Autopia 'da mağazaların fiyatları 300 bin dolardan başlıyor. Ödeme planına göre minimum yüzde 30 peşinatla 24 ay vade imkanı sunuluyor



3 katlı bir proje olarak hayata geçirilen Autopia, Keleşoğlu İnşaat ve   Gül İnşaat ortaklığı ile Beylikdüzü 'nde inşa ediliyor.

Toplam 515 birimden meydana gelen Autopia 'nın 2011 yılının Nisan ayında tamamlanıp sahiplerini teslim edilmesi hedefleniyor.

Autopia 'da mağazaların fiyatları 300 bin dolardan başlıyor. Ödeme planına göre minimum yüzde 30 peşinatla 24 ay vade imkanı sunuluyor.

Autopia 'da en küçük showroomun alanı 85 metrekare, en büyüğünün alanı ise 400 metrekare olarak tasarlandı.

Toplam 46 bin 761 metrekare alana kurulan Autopia Alışveriş Merkezi, 181 bin 609 metrekare inşaat alanına sahip.

Autopia 'nın çatısında deneme pisti var. Yılda 6 milyondan fazla ziyaretçi bekleniyor. Servislerden galerilere otomobille ilgili ne varsa Autopia'da bir araya geliyor. Autopia mimarisiyle de fark yaratıyor. Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri kapsamında kazandığı birincilik ödülü bunun en önemli kanıtı. İstanbul Beylikdüzü'nde hızla yükselen dev yapı, galericilerden yatırımcılara kadar otomobille ilgili herkesin şimdiden dikkatini çekiyor.

Autopia, Uluslar arası Gayrimenkul Ödülleri 'nde aldığı “Türkiye 'nin ve Avrupa 'nın 2010 Yılındaki En İyi Mimari Projesi ” ödülüyle Türkiye 'de olduğu kadar yurtdışında da ses getirdi. Proje Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın ise en büyük otomobil alışveriş merkezi olma özelliği ile tematik alışveriş merkezi konseptine farklı bir bakış açısı ve soluk getirdi. Autopia, Uluslararası Gayrimenkul Ödüllerinde kazandığı Avrupa'nın 2010 yılındaki en iyi mimari projesi ödülü ile dünya'da yatırımcıların, gayrimenkul şirketlerinin, mimarların, otomotiv ve inşaat sektörünün yoğun ilgisi ile karşılaştı.

0 212 853 33 13

http://www.autopia.com.tr/tr/iletisim.asp


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön