19 / 04 / 2024

Avcılar Yeşilkent'e kültür evi, park, spor alanı ve Pazar yeri yapılıyor!

Avcılar Yeşilkent'e kültür evi, park, spor alanı ve Pazar yeri yapılıyor!

Her mahalleye ‘Kent ve Kültür Evi’ inşa etme projesini hızla sürdüren Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Yeşilkent Mahallesi’nin değerini arttıracak Kültür evi, park, spor alanı ve Pazar yeri projesi tamamlanmak üzere...



Yeşilkent Mahallesi Kültür Evi, park, spor alanı ve Pazar yeri proje çalışmaları hızla sürüyor. Önümüzdeki günlerde hizmete girmesi planlanan tesisin, Yeşilkent mahallesine büyük değer katacağını belirten Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, “Projede ‘Yok yok’ dedi.


Başkan Değirmenci, şunları söyledi;

“Gençlerimizin spor yapabileceği, futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası, açık alan fitness spor aletlerinin olacağı, yolun her iki yanını bağlayan Yeşilkent’e girişte bulunacak tak ile bölgenin çehresini değiştirecek projenin park kısmında da oyun alanları, aslan figürlü havuz, yine aslan figürlü çeşme ve dinlenme alanları mevcut olacaktır. Parkın hemen üst tarafında Pazar yeri yapılacak olup otopark, kurban kesim alanı ve afet toplanma merkezi ve Çocuk trafik Eğitim Alanı olarak ta kullanılabilecektir. Hemen en üstünde de Yeşilkent halkının yararlanacağı Yeşilkent Kültür evi ise tamamen bitmiştir.”

 



Geri Dön