19 / 04 / 2024

Avenue Bodrum AVM 31 Mayıs’ta açılıyor!

Avenue Bodrum AVM 31 Mayıs’ta açılıyor!

Alışveriş, eğlence, tiyatro, stand-up şov, buz pateni pisti, açık hava sineması, pilates stüdyosu hepsi bir arada Avenue Bodrum AVM'de...




Yatırımını Türkmenoğlu İnşaat’ın, kiralama ve yönetimini Avm MFİ Partners’ın gerçekleştirdiği, Bodrum’a yeni bir alışveriş ve yaşam tarzı getirecek olan Avenue Bodrum AVM, 31 Mayıs 2013 tarihi itibariyle kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Keyifli etkinlik ve aktivite alanları ile Bodrum’un yeni buluşma noktası olacak olan Avenue Bodrum AVM, gündüz ve gece konsepti ile birçok ilki içinde barındıracak.


Mimari proje anlayışı, cadde konsepti, olağan üstü peyzajı ve havuz şovlarıyla Avenue Bodrum AVM, Bodrum aşıklarının yaşadıkları duygu ve davranışları yeniden canlandıracak. 50 mağaza ve beldeye ilk kez gelecek olan markaları ile keyifli anların buluşma noktası olmayı amaçlayan Avenue Bodrum AVM, ilkleri ve özel tasarlanmış olan Saat Kulesiyle de Bodrum’un simgelerinden biri haline gelmeyi hedefliyor.


Bodrum merkez ile Bitez arasında yer alan Konacık’ta ve diğer beldelere giden ana arter üzerinde 400 metrelik cephesi ile yer alan, Bodrum merkeze sadece 5 dakika mesafede olan ve Milas Bodrum havaalanına 30 dakika uzaklıkta ki Avenue Bodrum AVM, açılacak olduğu günden itibaren alışveriş, eğlence, aktivite, kültür-sanat, yeme içme kompleksleri ile ziyaretçilerine farklılığını hissettirecek…


Bulunduğu lokasyon itibariyle stratejik önem taşıyan, ana geçiş yolu üzerinde yer alan AVM, toplu taşıma, yaya trafiği ve otopark kolaylığı ile yüksek sayıda ziyaretçi sayısı hedefliyor.


Tüm markaların “Exclusive Consept”  mimari anlayışı ile açacakları mağazalar, özel dekorasyonlu iç ve dış alanları, Bodrum’a özel limon ağaçları, begonviller, rahat ve güvenli alışveriş, dinlenme alanları, süs havuzları ve ışık gösterileri ile uzun ve keyifli saatler yaşatmak amacıyla özel olarak tasarlanmıştır.


Avenue Bodrum AVM ziyaretçileri, aksesuardan gıdaya, tüm ihtiyaçlara hitap edecek elektronik marketten hipermarkete, ev tekstilinden züccaciyeye, seçkin giyim markaları ve yeme-içme alanlarına kadar her çeşit ihtiyaçlarını tek çatı altında kolayca bulabilecek


Avenue Bodrum AVM’de yılın her döneminde gündüz ve gece yaşamına keyif katacak alışveriş hizmetleri, etkinlik-aktiviteleri ile birçok farklı hizmet yer alacak.


“Arka Bahçe”, “Begonvillage” konsepti ile mis kokulu ağaçları altında ve ön cephede Bodrum sanatçıları 3 boyutlu çalışmaları ile tüm ziyaretçileri büyülemeye hazırlanıyor. 



Geri Dön