20 / 04 / 2024

Beylikdüzü Avenue Residence'ta 179 bin TL'ye! Tapu teslimleri başladı!

Beylikdüzü Avenue Residence'ta 179 bin TL'ye! Tapu teslimleri başladı!

Firma: Karden İnşaat

Proje: Avenue Residence

Konutların tapu teslimleri yapılan Beylikdüzü Avenue Residence projesinde yaşam önümüzdeki Temmuz ayında başlayacak. Projede satılık 24 konut kaldı



Beylikdüzü'nde 2 bin 500 metrekarelik alana kurulan  Avenue Residence  projesinde son 24 konutun satışı devam ediyor. 19 katlı tek bloktan meydana gelen projede 224 adet daire bulunuyor. Her katta 16 adet daireye yer verildi. Tapu teslim süreci başlayan Avenue Residence'ta teslimler önümüzdeki Temmuz ayında yapılacak. Projenin inşaat oturum alanı 1800 metrekare olarak belirlendi.


Karden İnşaat imzası taşıyan Avenue Residence'ta satışı devam eden 1+1 daireler 65 ila 76 metrekare, 2+1 daireler 116 metrekare. Projede son 24 konutun fiyatları 179 bin TL'den başlıyor, 299 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede yüzde 25 peşinatla 40 ay sıfır faiz yapılıyor. Uzun süreli vadelendirmeler için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Avenue Residence projesinin giriş katında yüzme havuzu ve spor salonuyla “Avenue Club” hizmet veriyor. Avenue Residence'ın en üst kotunda 14. katın üstünde çok amaçlı bir salon ve teras bahçeleri bulunuyor. Son deprem yönetmeliğinin uygulandığı Avenue Residence projesinde C30 sınıfı betonarme betonu, radye temel altında forekazık sistemi ve bodrum perde çevrelerinde iksa kazıkları kullanıldı. Kapalı otoparkın bulunduğu Avenue Residence projesinde jeneratör sistemiyle kesintisiz enerji sağlanacak. Projenin ortak alanları arasında sauna, kafe, kapalı havuz, çocuk oyun alanları, cep sinema, resturant ve alışveriş alanları bulunuyor. 


444 61 10


http://www.avenueresidence.com


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön