18 / 04 / 2024

AVM yatırımcıları 5 Mart'ta toplanacak!

AVM yatırımcıları 5 Mart'ta toplanacak!

AVM (alışveriş merkezi) Yatırımları Konferansı 'nın, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği ( AYD ) ve Soysal Danışmanlık işbirliğiyle 5 Mart'ta yapılacak.



AVM yatırımcıları, merkez yöneticileri, ve firmaları getirecek konferansta sektörel konularda yeni ufuklar açacak oturumlarda, farklı deneyimler aktarılacak, ihtiyaçlar mercek altına alacak. 


Değeri 50 milyar dolar 

9 farklı oturuma ev sahipliği yapacak konferansta 50 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD Başkanı Hulusi Belgü, 'Enver Aysever ile Aykırı Sorular'da sektörle ilgili konuları tartışacak. Oturumda şehirlerin değişen yüzü, alışveriş merkezlerinin toplumsal etkileri, yeşil alan tartışmaları, dünü ve bugünüyle hız kesmeyen projeler, yatırımlarla yasal düzenlemeler ele alınacak. 



Başarılı yöneticilere ödül verilecek 

Konferansta 'Yeni Nesil AVM'lerin DNA'sı' başlıklı oturumda, 'yeni AVM'lerde, mevcutlarda var olan neler olmayacak?' sorusunun yanıtı aranacak. Penti ve Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sami Kariyo, perakende sektörüyle AVM yatırımcı ve işletmecilerini ilgilendiren analizler yapacak. Ayrıca Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülleri'nde 2014'ün en başarılı AVM yöneticileri ödüllendirilecek. 


Posta


Geri Dön