26 / 04 / 2024

AVM yatırımcıları 5 Mart işbirliği

AVM yatırımcıları 5 Mart işbirliği

AVM (alışveriş merkezi) Yatırımları Konferansı 'nın, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği ( AYD ) ve Soysal Danışmanlık işbirliğiyle 5 Mart'ta yapılacak.

AVM’lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 20'lere geriledi! Dövizle kira ödemeleri geri mi geliyor?

Yabancılar Türkiye'den çıkmaya başladı. Bu durum AVM'lere de yansımaya başladı. AVM'lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 30'lardan yüzde 20'lere kadar geriledi. 

Altın yatırımcıları ters köşe oldu! Altın fiyatları bugün düşüşte! 5 Şubat 2024 altın fiyatları

Son zamanlarda yükselişe geçen altın, haftanın yeni işlem gününde yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 5 Şubat 2024 altın fiyatları.

İki ilde 5 iş yeri satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Bilecik ve Ordu'da yer alan 5 adet iş yeri satışa çıkarıldı. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanları...

Döviz yatırımcıları dikkat! 5 ayın en yüksek seviyesine çıktı

Birikim yapan vatandaşların en çok tercih ettiği yatırım araçlarından biri halinde olan döviz, yaklaşık son iki senedir sert dalgalanmalar sebebiyle yatırımcıları ve piyasayı tedirgin ediyor. Bankalararası Finansal Telekomünikasyon Derneği, Euro ile alakalı çarpıcı bir veri paylaştı. İşte ayrıntılar

Ünlü ekonomist bütün yatırımcıları ikaz etti! Önümüzdeki 5-10 yıl çok değerlenecek

Altın, dolar ve euro piyasasında meydana gelen hareketlilik yatırımcıları endişelendirirken açıklama Ünlü ekonomist Serhat Latifoğlu aracılığı ile yapıldı. Küçük yatırımcının bi hayli kararsız olduğu dönemlerde doğru yatırımı açıkladı.

Altın yatırımcılarına uzman izimlerden ikaz geldi! Seçim öncesi...

Altın ve dolar piyasasında meydana gelen hareketlilik ile beraber uzman isimlerden konuyla ilgili aydınlatıcı yorumları arka arkaya yapmaya başladılar. Seçim haftasına son 5 gün kalmasıyla yatırımcılara ikazlar yapılıyor. Ünlü ekonomist yatırımcıların dikkatli olması hususunda ikaz etti.

Seçim öncesi yatırımcılar pozisyonların aldı! Seçim öncesinde nasıl bir yatırım portföyü oluşturulmalı?

Piyasalarda seçim öncesi senaryolar konuşulmaya devam ediyor. Borsa yeniden 5 bin puanı aşarken, dolar, euro ve altın fiyatlarında da hareketli saatler yaşanıyor. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesi yatırımcılar ise yavaş yavaş pozisyonlarını almaya başladı.

Belediye o ilde 5 taksitle 6 iş yeri satacak! Yatırımcılar dikkat!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan altı adet iş yerini 5 taksitle satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 4 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Altın zirveden ipleri kopardı! Yatırımcıların gözü şimdi bu verilere çevrildi! Elinde altını olan hemen baksın

Altın fiyatları bu hafta yüzde 1,5 üzerinde değer kaybederek zirveden ipleri iyice kopardı. Yatırımcıların gözü şimdi ise bu verilere çevrildi! Elinde altını olan hemen baksın...

Gram altın 1.5 ay sonra işte bu kadar olacak! Duyan inanamadı! Altın yatırımcılarının hepsi hemen bu habere bakmalı! 

Gram altın 1.5 ay sonra işte bu kadar olacak! Duyan kulaklarına inanamadı! Tüm altın yatırımcıları bu habere bir an önce bakmalı, hemen izleyin yoksa sonra pişman olursunuz! Detaylar için tıklayınız... 

Kripto para yatırımcılarına müjde! İflas ve hacklenme tehdine karşı varlıklar sigortalanacak!

Türkiye kripto para yatırımlarında dünyada ilk 5 ülke arasında yer alıyor. Son yıllarda sektörde yaşanan iflaslar nedeniyle kripto paralar eski parıltılı günlerini geride bıraksa da, hem sektörün gelişimi hem de yatırımcıları ilgilendiren güzel haberler gelmeye başladı.

Gümüş yatırımcıları bayram edecek! Rekor rakam şimdi geldi! Altın Kahini İslam Memiş müjdeyi açıkladı!

Fed faiz kararı sonrası yüzde 3,5 değer kaybeden gümüş fiyatları için yatırımcılar endişelenmeye başlarken Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcıların bayram edeceği müjdeli haberi açıkladı. Gümüş fiyatları için rekor rakam şimdi geldi. İşte gümüş fiyatları tam tamına bu kadar olacak...

Türkiye'deki fon yatırımları büyüklüğü rekor kırdı! 514,8 milyar TL'nin yüzde 98,5'i yerli yatırımcıların!

Türkiye'deki fon yatırım büyüklüğü rekor kırdı. 514,8 milyar Türk Lirası ile rekora koşan fon büyüklüğünün yüzde 98,5'ini yerli yatırımcıların portföyü meydana getirdi. İşte ayrıntılar...

AVM yatırımcıları 5 Mart işbirliği Haberi

AVM yatırımcıları 5 Mart işbirliği

AVM yatırımcıları, merkez yöneticileri, ve firmaları getirecek konferansta sektörel konularda yeni ufuklar açacak oturumlarda, farklı deneyimler aktarılacak, ihtiyaçlar mercek altına alacak. 


Değeri 50 milyar dolar 

9 farklı oturuma ev sahipliği yapacak konferansta 50 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD Başkanı Hulusi Belgü, 'Enver Aysever ile Aykırı Sorular'da sektörle ilgili konuları tartışacak. Oturumda şehirlerin değişen yüzü, alışveriş merkezlerinin toplumsal etkileri, yeşil alan tartışmaları, dünü ve bugünüyle hız kesmeyen projeler, yatırımlarla yasal düzenlemeler ele alınacak. 



Başarılı yöneticilere ödül verilecek 

Konferansta 'Yeni Nesil AVM'lerin DNA'sı' başlıklı oturumda, 'yeni AVM'lerde, mevcutlarda var olan neler olmayacak?' sorusunun yanıtı aranacak. Penti ve Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sami Kariyo, perakende sektörüyle AVM yatırımcı ve işletmecilerini ilgilendiren analizler yapacak. Ayrıca Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülleri'nde 2014'ün en başarılı...