26 / 04 / 2024

AVM'ler ne zaman açılacak 2020?

AVM'ler ne zaman açılacak 2020?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan AVM'lerin açılış tarihi belli oldu. Peki AVM'ler ne zaman açılacak? İşte AVM açılış tarihleri...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AVM'lerin açılış tarihini açıkladı. AVM ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Hüseyin Altaş, konuya ilişkin açıklamalar yaptı. Sabah'ta yer alan habere göre; Altaş, AVM'lerin bir dizi önelmeler eşliğinde açılacağını belirtti.

AVM ler ne zaman açılacak 2020?

SOSYAL MESAFE KURALLARINA UYARAK MÜŞTERİ KABUL EDECEĞİZ

AVM ve yatırımcıları Derneği Başkanı Hüseyin Altaş, "11 Mayıs itibarıyla AVM'ler açılacak. Vergi ödeme ve ertelenmeleri konusunda Maliye Bakanımız ve Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Kademeli olarak açılırken, sosyal mesafe kurallarına uyarak müşteri kabul edeceğiz. İçeri girerken ateşlerini ölçeceğiz. Ateş ölçerler hem teknik kamera hem de insan eliyle yapılacak. İçeri girerken dezenfektan işlemleri yapılacak." dedi.

AVM'LER NE ZAMAN AÇILACAK?

AVM'lerin açılış tarihi belirlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada AVM'lerin açılış tarihini 11 Mayıs olarak duyurdu. AVM ve yatırımcıları Derneği Başkanı Hüseyin Altaş, "Kademeli olarak açılırken, sosyal mesafe kurallarına uyarak müşteri kabul edeceğiz. İçeri girerken ateşlerini ölçeceğiz. Ateş ölçerler hem teknik kamera hem de insan eliyle yapılacak. İçeri girerken dezenfektan işlemleri yapılacak" diye konuştu.

GİYİNME KABİNLERİ NASIL OLACAK?

Altaş, "Giyinme kabinlerinde giyilip, çıkartılan ürünün belli bir sürede askıda kalması, dezenfektan işlemlerinin her müşteriden sonra yapılması gibi önlemler var. Yeni uygulamalar, sanal deneme çalışmaları da yapılıyor. Çalışma saatleri her lokasyondaki AVM'ye göre değişecek. Bunlar uyum aşamasında her AVM kendisi karar verecek" şeklinde konuştu.

AVM'ler Haziran'da tam kapasite açılacak!

Sinan Öncel: AVM'ler kiracı bulamayacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan kesin kararı açıkladı! AVM'ler 11 Mayıs'ta açılacak!


Geri Dön