25 / 04 / 2024

avmler açılıyor mu

avmler açılıyor mu

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile TESK Başkanı Bendevi Palandöken arasında yapılan görüşmede, AVM'ler için 'İngiliz modelinin' önerildiği ortaya çıktı. 

356 AVM bugün kapılarını açıyor!

Koronavirüs salgını sebebiyle market, eczane ve hijyen ürünleri satan firmalar dışında hizmetlerine ara veren 356 alışveriş merkezi, bugünden itibaren kapılarını tekrar açıyor...

AVM'ler açılışa hazır! İşte yeni standartlar!

Normalleşme sürecinin hem gündelik hem de profesyonel yaşam açısından farklılıklar getirmesi beklenirken, bu süreçte AVM'lerde oluşacak yeni standartlar herkes tarafından merak ediliyor.

AVM’lerin açılış takvimi 2020!

COVID-19 salgınındaki olumlu gelişmelere paralel sektörlerdeki normalleşmeyle ilgili takvimi açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AVM’lerin 11 Mayıs’ tarihinden bu yana kapılarını açabileceği hakkında açıklamaların ardından ilk hareketlenen sektörlerin başında alışveriş merkezleri geldi..

AVM'ler ne zaman açılacak 2020?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan AVM'lerin açılış tarihi belli oldu. Peki AVM'ler ne zaman açılacak? İşte AVM açılış tarihleri...

Herkes merakla bekliyordu! AVM'lerin açılış takvimi açıklandı!

Herkes merakla beklediği AVM'lerin açılış takvimi açıklandı. AVM sahipleri Bilim Kurulu’nun onay vermesi halinde, AVM'ler 11 Mayıs’ta kademeli, 1 Haziran’da tam kapasiteli olarak açıklacak.

AVM’lerin ortak alanları hizmete açılmayacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan kabine toplantısında normalleşme takvimi gündeme geldi. Toplantıda, AVM’lerin vaka sayısının az olduğu şehirlerden başlanarak açılması ihtimali de değerlendirildi...

Mağaza sahipleri 3 ay daha kiraların ötelenmesini istiyor!

Son günlerde AVM'lerin açılması gündeme gelmiş durumda. Bu sebeple AVM sahipleri ve mağaza sahiplerinin arasında bir mücadele başladı. Mağaza sahipleri 3 ay daha kira ertelemesi talep ediyor...

AVM'ler 11 Mayıs'tan itibaren açılabilir!

AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, "11 Mayıs'tan itibaren AVM'ler kademeli olarak açılabilir" dedi...

100 bin taşerona kadroda son durum! Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

100 bin taşeronu yakından ilgilendiren düzenleme için Meclis'ten yapılacak son dakika açıklamaları dikkatle takip ediliyor. Peki 100 bin taşerona kadroda son durum ne? Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Didim Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor mu?

Didim'in Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor. Bölgesel emsal değeri 0.10 olan inşaat hakkı, tam 5 katı artırılıyor...

Datça Kargı Koyu imara açılıyor mu?

Datça'nın cennet köşesi özelleştirmeye açılıyor. Datça Kargı Koyu, Resmi Gazete’de yayımlanan kararla birlikte bölge imara açılacak.

Avi Alkaş, JLL’den ayrılıyor mu?

Alkaş ile ilgili çok önemli iddialar gelmeye başladı. İddialar oldukça ilginç. Para Dergisi'ne gelen bilgilere göre Alkaş, bu yılsonu itibariyle JLL Türkiye’nin yönetiminden ayrılıyormuş. Peki Avi Alkaş gerçekten JLL'den ayrılıyor mu?

Yılbaşında alışveriş merkezleri kaçta açılıyor?

Türkiye'deki alışveriş merkezleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmete açık oluyor. Peki Yılbaşında alışveriş merkezleri kaçta açılıyor, AVMler yılbaşında kaça kadar açık olacak Ocak 2019? AVMler yılbaşında kaçta kapanacak?

Boğaziçi ön görünüm imara açılıyor mu?

Boğaziçi ön görünümde yer alan yapıların imar barışı kapsamına alınabilmesi için Mecliste görüşmeler başladı. Peki, Boğaziçi ön görünüm imara açılıyor mu?

Muş Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi açılıyor!

Yapımını hayırsever işadamı Gıyasettin Bingöl'ün üstlendiği Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi 29 Aralık'ta açılıyor.

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

Silivri sahili yıkılıyor mu?

Silivri sahilindeki tatil siteleri taşınacak mı? Silivri Merkez Sahil Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'nda son durum ne? Silivri sahili yıkılıyor mu? Silivri yazlıkçıları neden tedirgin? İşte Silivri Belediyesi'nden son durum açıklaması...

Unkapanı Metro Köprüsü ne zaman açılıyor?

Unkapanı Metro Köprüsü açılış tarihi belli oldu mu? Unkapanı Metro Köprüsü ne zaman açılıyor? Unkapanı Metro Köprüsü ne zaman hizmete girecek? Unkapanı Metro Köprüsü ne zaman hizmete açılıyor? İşte cevaplar...

İztuzu Plajı imara açılıyor!

Muğla 'nın Ortaca İlçesi'nin Dalyan Beldesi yakınlarında bulunan dünyaca ünlü İztuzu Plajı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imara açılıyor. Plaja DEKAMER tarafından rehabilitasyon merkezi kurulacak

Kastamonu Havaalanı 54 yıl sonra hizmete açılıyor!

Yapımı 1959'da tamamlanan ama yeterli yolcu olmadığı için kullanılmayan Kastamonu Havaalanı hizmete açılıyor

avmler açılıyor mu Haberi

avmler açılıyor mu

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile TESK Başkanı Bendevi Palandöken arasında önceki gün gerçekleştirilen görüşmede, perakende yasa tasarısı da konuşuldu.

Cumhuriyet Gazetesi'nden Mustafa Çakır'ın haberine göre; TESK, AVM ve zincir marketlerle ilgili yasanın bir an önce çıkarılmasını talep ederken Elvan’ın bu konuda İngiltere örneğini verdiği belirtildi. 

İngiltere’de zincir market ile AVM’lerin saat 10:00-18:00 arasında açık olduğu vurgulandı. Cumartesi günleri saat 13:00’te kapanan bu işletmeler, pazar günü ise tamamen kapalı durumda.

Alınan bilgiye göre Elvan, bu örneğin Türkiye’de de uygulanabileceğini, bunun yönetmelikle yapılabileceğini dile getirdi.

AVM ve perakende sektörünü neler...