26 / 04 / 2024

Avrasya GYO genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Avrasya GYO genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.



Avrasya GYO genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.



Alınan Kararlar



Bakanlık Temsilcisinin toplantının açılabileceğini belirtmesi üzerine; Toplantı hazır bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Fatma ÖZTÜRK GÜMÜŞSU tarafından açılarak Gündem üzerine görüşmelere geçildi. 

1.Toplantının açılmasından sonra, gündemin birinci maddesinin görüşülmesi sırasında Toplantı Başkanlığı'na toplantıda hazır bulunan pay sahipleri ve vekilleri tarafından usulüne göre bir önerge verildiği görüldü. Divan teşkili konusunda; Toplantı Başkanlığına Özgür YANAR'ın, oy Toplama Memurluğuna Murat AKALP, Toplantı Yazmanlığına Evren TOPALOĞLU'nun iş bu önerge ile önerildiği görüldü. Başkaca önerge ve görüş olmadığından bu önerge Genel Kurulun oyuna sunuldu. Başkanlık Divanının teşkili ile ilgili yapılan seçim sonucunda Toplantı Başkanlığına Özgür YANAR'ın, oy Toplama Memurluğuna Murat AKALP, Toplantı Yazmanlığına Evren TOPALOĞLU'nun seçilmesine mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

2.Gündemin ikinci maddesinin görüşülmesine geçildi. Buna göre Toplantı Tutanağının Pay sahipleri adına Toplantı Başkanlığını oluşturanlarca imzalanması hususunda Toplantı Başkanlığına yetki verilmesine ve Elektronik Genel Kurul Sistemi'nde gerçekleştirilecek işlemler hususunda ise Murat AKALP'e yetki verilmesine katılanların oybirliği ile karar verildi.

3.Gündemin üçüncü maddesi olan; Sermaye Piyasası Kurulu' nun 15.12.2014 tarih ve 12233903-325.06-1087/12087 sayılı ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın 22.12.2014 tarih ve 67300147/431.02.-4701770 sayılı izin ve onayları alınmış olan Şirket ana sözleşmesinin 8 ve 9. Maddelerinin değiştirilmesine ilişkin yapılacak değişikliğin Genel Kurul'un tasvibine sunulmasına geçildi.

Daha önce ilan edilip ortakların bilgisine sunulan ana sözleşme değişikliği okunup müzakere edilerek Genel Kurulun oylarına sunuldu. Şirket ana sözleşmesinin 8 ve 9. Maddelerinin değiştirilmesine ekteki şekliyle tadil edilmesine oybirliği ile karar verildi. Tadil metni ekteki şekliyle oybirliği ile kabul edildi. Söz konusu tadil metinleri Toplantı Başkanlığınca imzalanarak iş bu tutanağın ekine eklenmiştir.

4.Yönetim Kuruluna başarılar dilenerek toplantının kapatıldığı Başkan tarafından bildirildi. 30.12.2014 Saat:11.15


Geri Dön