19 / 04 / 2024

Avrasya GYO Genel Kurul

Avrasya GYO Genel Kurul

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO genel kurul ilan bildirisini yayınladı.

Avrasya GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız denetim kuruluşu olarak Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim ve S.M.M.M. A.Ş.'yi genel kurulun onayına sunacak.

Avrasya GYO genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Avrasya GYO 30 Aralık'ta genel kurul toplantısı yapacak!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Aralık'ta genel kurul toplantısı yapacak.

Avrasya GYO genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafındana bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Avrasya GYO kar payı dağıtımını genel kurulun onayına sunacak!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş kar payı dağıtılmamasına ve bu teklifin yapılacak olan olağan genel kurul toplantısında ortakların onayına sunacak...

Avrasya GYO, genel kurul toplantı sonucunu açıkladı!

Avrasya GYO, genel kurul toplantısında alınan kararları kamuoyu ile paylaştı

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu, Avrasya GYO Genel Müdürü oldu! 

Avrasya GYO Genel Müdürü değişti. Şirket genel müdürü İsmail Erten'in yerine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu atandı. İşte detaylar...

Avrasya GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Avrasya GYO'nun 2019 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Haziran 2020 tarihinde  düzenlendi. 

Hüseyin Bürge, Avrasya GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Avrasya GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine TTK 363.maddesi uyarınca ilk Genel Kurulun onayına sunulmak üzere Hüseyin Bürge'nin atanmasına karar verildi.

Avrasya GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Avrasya GYO 2020 yılı için seçilen Reform Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçimi ve yapılan sözleşmenin onaylanması hususu 4 Haziran tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısında oybirliği ile kabul edildi.

Avrasya GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Avrasya GYO,  2019 yılı faaliyetleri sonucu Sermaye Piyasası Mevzuatına göre oluşan 32 milyon 957 bin 580 TL'lik dönem kârının kısmın Olağanüstü Yedekler hesabına kaydedilmesi Genel Kurulun tasvibine sunuldu ve oylamaya açıldı, yapılan oylamada oybirliği ile kabul edildi.

Avrasya GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Avrasya GYO'nun 4 Haziran 2020  tarihinde yapılan 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...

Avrasya GYO'nun METRO'nun sermayesindeki payları yüzde 1,33 sınırına ulaştı!  

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,34 TL fiyatından 2 milyon TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 1,33 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO pay alımı yaptı!

Avrasya GYO, MEPET paylarından 1 milyon 908 bin 130 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleştirdi...

Avrasya GYO'nun METRO'nun sermayesindeki payları yüzde 0,67 sınırına ulaştı!  

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,33-TL fiyatından 2 milyon TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 0,67 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO, Joy Hotel Batumi GYO'yu satın alıyor!

Avrasya GYO'nun Gürcistanda kurulan Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC şirketi'nin alımına ilişkin tescil işlemleri tamamlandı.

Avrasya GYO, Avrasya Petrol'den 300 milyon TL'lik pay aldı!

Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar payları ile ilgili olarak 1,86-TL fiyatından 300 milyon TL toplam nominal tutarlı satış işlemi Avrasya GYO tarafından gerçekleştirildi. 

Avrasya GYO, Avrasya Petrol'den 1.4 milyon TL'lik pay aldı!

Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar payları ile ilgili olarak 1,88-1,99-TL fiyat aralığından 1 milyon 400 bin TL toplam nominal tutarlı satış işlemi Avrasya GYO tarafından gerçekleştirildi. 

Avrasya GYO'dan Metro Hotel Apartments için 148.4 milyon TL'lik sermaye!

Avrasya GYO sermaye artırımı ile elde edilecek fonu Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkiinde yapımı planlanan ‘'Metro Hotel Apartments'' projesi için kullanılması planlanıyor.

Avrasya GYO Genel Kurul Haberi

Avrasya GYO Genel Kurul

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada  Avrasya GYO genel kurul ilan bildirisini yayınladı.


Kap Açıklaması:

1 - Yoklama, açılış, Genel Kurul Başkanlık Divan Heyetinin seçimi,

2 - Başkanlık Divanına Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı'nın imzalanması için yetki verilmesi,

3 - 2016 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun ve Bağımsız Denetim Raporunun okunup müzakere edilerek onaylanması,

4 - 2016 yılı Bilanço Kar ve Zarar Hesabının okunması, müzakeresi ve tasdiki,

5 - 2016 yılı faaliyetleri sonucu Sermaye Piyasası Mevzuatına göre oluşan 4.118.068TL'lik dönem kârının (Yasal Kayıtlara Göre 4.349.830,18 TL Kar) Geçmiş Yıllar Zararlarında bulunan 1.531.229,10 TL'nin Olağanüstü Yedekler hesabında bulunan tutardan düşülmesine, Sermaye Piyasası Mevzuatına göre oluşan 4.118.068 TL'lik dönem karından 217.491,51TL Birinci Tertip Yedek Akçe düşüldükten sonra kalan 3.900.576,49 TL(Yasal Kayıtlara...