25 / 04 / 2024

Avrasya GYO Samsun'dan gayrimenkul aldı!

Avrasya GYO Samsun'dan gayrimenkul aldı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tozmaz İnşaat'a ait Samsun İli, Çarşamba İlçesi, Kirazlıçay Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satın aldı...



Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Samsun ili, Çarşamba ilçesi, Kirazlıkçay Mahallesi'nde gayrimenkul edinimi hakkında açıklama yaptı.

Avrasya GYO, Samsun İli, Çarşamba İlçesi, Kirazlıçay Mahallesi, Üç köprü mevkiinde 2 bin 914,80 metrekare arsa vasıflı alanda bulunan 7 bin 224 metrekare brüt kapalı alan taşınmazın Tozmaz İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.'den satın aldı. Tozmaz İnşaat'a 4 milyon TL'lik ödeme yapılacak ve kalan tutarın taksitler halinde ödenecek. 

Avrasya GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulu; Samsun İli, Çarşamba İlçesi, Kirazlıçay Mahallesi, Üç köprü mevkiinde 18 KIID pafta, 1151 Ada ve 1 Parsel numarasında kayıtlı 2.914,80 m2 arsa vasıflı alanda bulunan 7.224m2 brüt kapalı alan taşınmazın Tozmaz İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.'den satın alınmasına ilişkin 05.11.2018 tarihli yönetim kurulu kararı uyarınca taşınmazın tapu devir işlemlerinin tamamlanmasına ve Tozmaz İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.'ne 4.000.000 TL'lik ödeme yapılmasına ve  kalan tutarın taksitler halinde ödenmesine karar verilmiştir. Arsa üzerinde kalan kısıtların giderilmesi için Tozmaz İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. ile yeni bir sözleşme imzalanmış olup, söz konusu kısıtların giderilmemesi halinde her iki tarafta gayrimenkulün geri iadesi konusunda anlaşmıştır. 

 

Avrasya GYO Samsun'dan 9 milyon TL'ye gayrimenkul alıyor!
 


Geri Dön