20 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Atakent 4'te daire fiyatları 469 bin TL'den başlıyor!

Avrupa Konutları Atakent 4'te daire fiyatları 469 bin TL'den başlıyor!

Artaş, Avrupa Konutları markasıyla 4'üncü kez Atakent'te. 220 milyon TL'lik yatırımla hayata geçen Avrupa Konutları Atakent 4'te fiyatlar 469 bin TL'den başlıyor. Projenin teslim tarihi ise Aralık 2017.



Artaş İnşaat; Avrupa Konutları markasını dördüncü kez Atakent’e taşıyor. Yatırımcılara cazip bir sonbahar fırsatı sunan Artaş, Avrupa Konutları Atakent 4’ü bölgenin merkezinde, 23 bin 300 metrekarelik bir alan üzerinde inşa ediyor. 485 konuttan oluşan Avrupa Konutları Atakent 4 ile Avrupa Konutları markalı 14. projesini hayata geçiren Artaş İnşaat, bu projeyle 220 milyon TL’lik bir yatırıma imza atıyor.      


4.768 KONUT YAPTIK                               

Bugüne kadar Atakent’te inşa ettikleri 4 bin 768 konutla bölgeye büyük değer kattıklarını ve yatırımcıya yüksek kârlılık sağladıklarını vurgulayan Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Bugüne dek hayata geçirdiğimiz tüm projelerde “Tatil Köyü Konforunda Konut” konseptini benimsedik. Avrupa Konutları Atakent 4 projesini de aynı yaklaşımla geliştirdik. Burada oturanlar da tatil köyü konforunda yaşayacak" diye konuştu.


HAVUZ DA VAR FUTBOL SAHASI DA 

Avrupa Konutları Atakent 4'te 1+1’den 4+1’e kadar farklı tiplerde balkonlu ve teraslı daire seçenekleri sunuluyor. Projede ayrıca peyzaja ve sosyal yaşam alanlarına da geniş yer veriliyor. Bünyesinde kapalı yüzme havuzları, fitness ve spa merkezi, sauna, hamam, çok amaçlı spor alanları, futbol sahası, tenis kortu, koşu parkuru, süs havuzları ve parklar barındıran projede site sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği dükkanlar da yer alacak. Süleyman Çetinsaya, projenin mimarisinde SPDO Mimarlık – Sabri Paşayiğit’in imzası bulunduğunu hatırlatarak, Avrupa Konutları Atakent 4’ün tamamlandığında estetik mimarisiyle bölgenin çehresini değiştirerek, bölgeye daha fazla değer kazandıracağını ifade etti.  


Yatırımcılardan yoğun ilgi var

Süleyman Çetinsaya, Artaş'ın Avrupa Konutları markalı projeleriyle konutta kalite ve güvenin markası olarak konumlandığına dikkat çekerek, "Atakent’teki dördüncü projemizde satışları devam ediyor. Fiyatlar 469 bin TL’den başlıyor. Yatırımcının yoğun ilgisi var. İnşa çalışmalarının başladığı projede teslimler ise 2017’nin Aralık ayında yapılması planlanıyor" dedi.  


Tel: 444 38 25

Web: http://avrupakonutlariatakent4.com/


Akşam 


Geri Dön